Weber tafel bbq

Creëer extra ruimte met de Weber tafel voor de barbecue

Weber is een gevestigde naam en een van de absolute marktleiders op het gebied van barbecues. Deze positie heeft het te danken aan zijn hoge kwaliteit, krachtige uitstraling en vele uitbreidingsmogelijkheden. Met behulp van die laatstgenoemde stelt Weber je zelfs in staat om op een barbecue elk denkbaar gerecht te bereiden. Weber barbecues bestaan in alle soorten en maten, van de meest compacte toestellen tot uitgebreide buitenkeukens. De kogelbarbecue is het voor Weber meest bekende type.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Weber gas bbq

31 barbecues

Weber elektrische bbq

5 barbecues

Weber rookovens

0 barbecues

Weber smoker bbq

3 barbecues

Weber bbq tangen

1 barbecues

Weber bbq handschoenen

1 barbecues

Het voordeel van een extra zijtafel

Ook de kogelbarbecue is een vrij compacte barbecue waar je heerlijke gerechten op kunt bereiden. Het enige waar je soms iets meer van nodig zou hebben, is ruimte. Sommige barbecues zijn standaard voorzien van zijtafels. Deze kun je gebruiken als mini-werkplek, of als plek waar je je barbecue gereedschap neerlegt. Je snijdt er bijvoorbeeld het brood, maakt er de salade klaar of zet er het bakje olie neer waarmee je het rooster soms even insmeert. Alhoewel de Weber kogelbarbecue niet standaard met zo een zijtafel is uitgerust, kun je deze wel los bestellen.

Een Weber tafel voor barbecues is eenvoudig te bevestigen

Deze bijzettafel, ook wel sidekick-tafel genoemd, helpt je jouw werkoppervlak uit te breiden. Deze Weber tafel voor de bbq is erg gemakkelijk te bevestigen. Hij is voorzien van haken, die je aan de barbecue hangt. De stevige, metalen poot ondersteunt het geheel. Deze Weber tafel voor bbqs is geschikt voor alle houtskoolbarbecues van dit merk met een doorsnee van 47 of 57 centimeter. Langer zoeken is dus niet nodig. Ook jouw barbecue beschikt de volgende keer over wat extra ruimte, wat het grillen voor familie en vrienden nog net iets aangenamer maakt.

Alles bij de hand met een Weber tafel barbecue

Heb je maar een kleine barbecue nodig en vind je het handig om alles rond de barbecue bij de hand te hebben? Overweeg dan eens een Weber tafel barbecue. Met dit toestel gril je voor maximaal zes personen. Of beter gezegd, er kunnen zes personen tegelijk grillen. Want nu alles voor iedereen binnen handbereik ligt, is het niet nodig dat jij als enige op deze Weber tafel bbq alles klaarmaakt. De setting waarin je je etenswaren klaarmaakt, lijkt een beetje op het gourmetten.

Een Weber tafel barbecue op gas, houtskool of elektriciteit

Gezellig met z’n allen rond de tafel, zonder dat er iemand mist die op het vuur moet letten. Weber tafel bbqs zorgen voor een knus gevoel. Ze zijn ideaal voor als je niet veel ruimte om je woning hebt en ook een compacte kogelbarbecue van Weber niet past. Weber tafel barbecues van dit formaat zijn dan een prima oplossing. Een tafelmodel bestaat in verschillende varianten. Zo kan hij op gas, elektriciteit of houtskool werken.

Makkelijk mee te nemen

Voor zowel de compacte tafelbarbecue als de kogelbarbecue met zijtafel geldt dat ze ook makkelijk mee te nemen zijn. Is de volgende barbecue niet op jouw balkon, maar op dat van je vrienden? Of misschien op de camping? Weber tafel bbqs neem je onder je arm mee naar een andere bestemming. Zo kun je keer op keer genieten van zijn perfecte grillresultaten, waar je ook bent. Voor de eveneens lichtgewicht kogelbarbecues bestaan handige opberghoezen met draaghengsels.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software