Weber bbq spiezen

Met Weber bbq spiezen wordt grillen nog eenvoudiger

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor die lastige, houten satéstokjes? Dan zijn Weber spiezen het antwoord. Ze bestaan in verschillende lengtes, voor porties van verschillende grootten. Ook kun je het beetje extra lengte gebruiken om niet helemaal boven het vuur te reiken wanneer je ze wilt omdraaien. Dankzij de Weber bbq spiezen is het gedoe met natte satéstokjes verleden tijd. Net als de verbrande stokjes wanneer blijkt dat ze niet lang genoeg in het water hebben gelegen. Een Weber bbq spies is direct klaar voor actie op de grill!

Er zijn 5 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Weber accessoires

519 barbecues

Weber grillroosters

40 barbecues

Weber pizzasteen

10 barbecues

Weber thermometers

2 barbecues

Weber bbq tools

2 barbecues

Weber bbq boek

1 barbecues

Een Weber spies is een duurzame keuze

Kies je voor een Weber spies, dan maak je automatisch een duurzame keuze. Het materiaal waarvan Weber spiezen worden gemaakt, gaat namelijk lang mee en laat zich gemakkelijk schoonmaken. Meer dan een beetje warm water en afwasmiddel is er niet nodig. Een slimme keuze voor jezelf én het milieu. Ben je toch op zoek naar Weber spiezen voor eenmalig gebruik? Dan zijn er de bamboe varianten die je niet nat hoeft te maken. De stengel van de zeer harde bamboeplant is tot op hoge mate hittebestendig en heeft geen behandeling met water nodig.

Weber bbq spiezen die dubbel zo stevig zijn

Het is je ongetwijfeld al vaker overkomen. Net als je dat stokje kipsaté van de barbecue wilt halen, blijft het laatste stukje steken en belandt het roemloos tussen de smeulende kolen. Jammer, want op deze manier ‘verlies’ je veel etenswaren die anders op de borden van je dankbare genodigden zouden zijn beland. Om dit risico te beperken, bestaat er de dubbele barbecuespies. Met deze Weber bbq spies bevestig je twee pennen in je etenswaren, waardoor deze beter aan de spies blijven zitten. Vanaf nu gaat er geen enkel stukje kip meer verloren!

Een Weber bbq spies die je makkelijk vast kunt pakken

Om de grip op je spies nog meer te verbeteren, zijn er ook de spiezen met een handig oog of een verbreed uiteinde. Hierdoor is het makkelijker om hem vast te pakken en hang je niet onnodig lang met je hand en pols boven de smeulende kolen. Alhoewel daar oplossingen als barbecuehandschoenen voor bestaan, is het toch fijner om dit klusje snel af te kunnen. Zodat je weer terug kunt naar de eettafel voordat het eten op je bord is afgekoeld en je de draad van het gesprek bent kwijtgeraakt.

Een portie Griekse souvlaki of Japanse yakitori op je barbecue bereiden

In plaats van voor losse spiezen kun je ook voor een complete set kiezen. Zo een set bestaat uit een aantal Weber bbq spiezen en een speciaal daarvoor bedoelde houder. Zo is de rotisserie spiesenset te gebruiken op een braadspit en ontdek je met het mangal barbecuesysteem de Russische manier van barbecueën. Het gebruik van de sets is erg eenvoudig. Je rijgt de gewenste etenswaren aan de spiezen, waarna je ze in de houder plaatst. Daarna plaats je het geheel op de barbecue en de hitte doet zijn werk.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software