Weber bbq handschoenen

Bescherm jezelf met bbq handschoenen van Weber

Je hebt een goede Weber barbecue in je achtertuin klaarstaan. Net als verschillende gereedschappen die je helpen bij de bereiding van je etenswaren. De drankjes staan koud en de gasten zijn onderweg. Wat er nog ontbreekt? Juist, bescherming. Bescherming in de zin van Weber handschoenen voor de barbecue. De huid van je handen en polsen is dun en daardoor erg kwetsbaar. De Weber bbq handschoen beschermt jouw hand en pols tegen de hete rook en de af en toe opvliegende asdeeltjes. Zo kun je barbecueën zonder je zorgen te maken over kleine ongelukjes.

Er zijn 1 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Weber accessoires

169 barbecues

Weber bbq hoezen

31 barbecues

Weber thermometers

0 barbecues

Weber bbq tangen

2 barbecues

Weber bbq spiezen

2 barbecues

Weber bbq boek

1 barbecues

Waarom Weber handschoenen tot de beste van hun soort horen

De Weber bbq handschoen voldoet aan alle eisen wat betreft veiligheid. Zo beschermt hij niet alleen je hand, maar ook je pols. De schacht is lang genoeg om deze te bedekken. Bbq handschoenen van Weber zijn vervaardigd van het unieke Kevlar materiaal. Daarmee is Weber een van de weinige en onderscheidt het merk zich ten opzichte van zijn concurrenten. Weber kevlar handschoenen zijn op de palm voorzien van siliconen, waardoor je grip optimaal is. Gereedschappen glijden hiermee nooit meer uit je handen. Volop veiligheid en een eind aan onhandig geklungel!

Weber kevlar handschoenen

Veel van de barbecuehandschoenen van dit Amerikaanse merk betreffen Weber kevlar handschoenen. Kevlar klinkt velen onbekend in de oren, maar het materiaal is van onschatbare waarde. Kevlar is een synthetische vezel die behalve in Weber kevlar handschoenen ook veelal in werkkleding wordt verwerkt. Kevlar is wat wetenschappers een aramide noemen: een organische verbinding waarin de identieke moleculen aan elkaar gekoppeld zijn. Klinkt lastig, maar misschien kun je je er wel bij voorstellen dat deze opbouw leidt tot een ijzersterke vezel. Het materiaal is in hoge mate bestand tegen hitte. De handschoenen zijn slijtvast en gaan lang mee.

Het verschil tussen Weber handschoenen en Weber wanten

Niet alleen kun je via bbq-zaak.nl handschoenen bestellen, Weber heeft namelijk ook wanten voor de barbecue op de markt gebracht. Tussen de wanten en handschoenen bestaat een belangrijk verschil. Weber wanten zijn geschikt voor groffere handelingen zoals het bijvullen van houtskool. Ze zijn niet uitgerust met een siliconen anti-slip en de beweging van vingers is zeer beperkt. Wanten zijn dus niet geschikt voor handelingen waarbij fijnere motoriek vereist is. De barbecue handschoen is er bovendien voor gemaakt om je handen te beschermen tegen stralingshitte en in aanzienlijk mindere mate tegen directe contacthitte.

Maak je outfit af met een schort

Met bbq handschoenen van Weber bescherm je niet alleen je handen, maar je ziet er ook professioneel uit. De donkere kleuren en de manier waarop de handschoenen zijn vormgegeven, passen bij het robuuste karakter dat typerend is voor dit merk. Je kunt je professionele look eenvoudig afmaken door ook een Weber schort aan te schaffen. De kleur en de stijl van het schort sluiten naadloos aan bij de Weber bbq handschoen. In de zakken van het schort kun je ook nog eens gereedschap kwijt. De outfit van de grillmeester is zo helemaal compleet.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software