Weber bbq tools

Weber tools waarmee je het meeste uit je barbecue haalt

Tijdens een barbecue spelen niet alleen kwalitatief hoge etenswaren en het grilltoestel een rol, maar ook de Weber tools. Er bestaat Weber gereedschap voor elke fase van het proces van barbecueën: van het opzetten van de barbecue tot het schoonmaken en opbergen ervan. En natuurlijk alles wat daar tussenin gebeurt. Dus of je nu op zoek bent naar een tangenset, een zijtafel, handschoenen of een pizzaspatel, je vindt het via onze website. Weber gereedschap staat, net als de barbecues zelf, bekend om zijn robuustheid en duurzaamheid.

Er zijn 2 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Weber accessoires

519 barbecues

Weber bakplaat / grillplaat

40 barbecues

Weber pizzasteen

10 barbecues

Weber thermometers

2 barbecues

Weber bbq handschoenen

3 barbecues

Weber bbq boek

1 barbecues

Koop je Weber gereedschap in een handige set

Heb je meerdere Weber tools nodig? Dan is het verstandig om een Weber tool set aan te schaffen. Sets van Weber bbq tools kunnen twee-, drie- of vierdelig zijn. Er bestaan diverse sets met elk hun eigen samenstelling, materiaal en design. Met een bbq set haal je de basics in één keer in huis. Speciaal bbq gereedschap vormen de items die tot het GBS systeem behoren. Heb je een grillrooster waarvan het middelste, ronde gedeelte uitneembaar is? Dan kun je daarvoor in de plaats alternatieven zoals een gevogeltestomer, poffertjespan of braadpan plaatsen.

Een handige gereedschaphouder voor je Weber bbq tools

Waar kun je je Weber tool set nu beter in bewaren dan in de speciaal daarvoor bestemde tool set houder? De houder is niet zomaar een houder, maar een modern ontwerp van gecoat staal. Het speciale gecoate laagje biedt bescherming teggen de warmte die van de barbecue af komt. De gereedschapshouder is dus optimaal hittebestendig. Je Weber gereedschap hand je aan de vier beschikbare gereedschapshaken. Zo is het makkelijk te pakken, wanneer je het ook nodig hebt.

Weber tools voor de minst leuke klusjes

Niemand heeft er na de barbecue zin in, maar toch kun je er niet omheen. Het correct schoonmaken van je barbecuerooster en andere onderdelen, zorgt ervoor dat het grillen keer op keer tot de beste resultaten leidt. Ook gaat je barbecue een stuk langer mee wanneer je hem na elk gebruik reinigt. Daarom vind je via bbq-zaak.nl een breed aanbod aan schoonmaakborstels. Van eenvoudige bamboehouten borstels tot handige staalborstels met dubbele kop. Verzeker jezelf er voor het schoonmaken van, van welk materiaal je grillrooster is vervaardigd. Dit om eventuele krassen te voorkomen.

Creëer met werkbladen extra ruimte

Extra werkruimte rondom je barbecue is nooit weg. Want hoe kun je al je Weber gereedschap nu goed gebruiken als je er geen ruimte voor hebt? Op een extra werkblad kun je je Weber bbq tools ook even kwijt op het moment dat je ze niet nodig hebt. Tangen, spatels, bedruipkwasten, allemaal Weber tools die op de eettafel niet zo handig zijn. De zijtafels zijn te bevestigen middels een handig systeem. De tafel rust op een stevige, metalen poot. Controleer van tevoren welke zijtafel eventueel geschikt is voor jouw barbecue.

Flavorizer bars: onzichtbaar, maar onmisbaar

Flavorizer bars bevinden zich onder het rooster van je barbecue. Zo op het eerste gezicht vallen ze dus niet op. Ze zijn echter van essentieel belang. Het zijn namelijk de instrumenten die de brander tegen afdruipend vet beschermen. Door het vet geïnitieerde oplaaiende vlammen worden zo voorkomen, net als het aanbranden van je etenswaren dat daarvan een gevolg is. Een bijkomend voordeel is dat ze de gelekte sappen en marinades verdampen, waarna die dampen vervolgens weer terug circuleren naar je etenswaren. Extra smaak dus! Elke moderne Spirit, Genesis of Summit is uitgerust met dit systeem.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software