Weber bbq borstel

Snel en ergonomisch schoonmaken met een Weber schoonmaakborstel

De Amerikaanse producent Weber is niet alleen marktleider op het gebied van barbecues, maar tevens op het gebied van bijbehorende accessoires en schoonmaakbenodigdheden. Een kwalitatief hoogwaardige Weber schoonmaakborstel zou dan ook niet aan de uitrustig van een fanatieke barbecueliefhebber mogen ontbreken. Op de grill vastgekoekte resten krijg je met een Weber bbq borstel snel weer weg. De haren op de barbecueborstels van dit merk zijn doorgaans van staal en voorzien van een ergonomisch handvat. Een Weber borstel is lang genoeg om alle plekken van het rooster mee te bereiken. Daardoor hoef je ook minder kracht uit te oefenen.

Er zijn 7 barbecues gevonden

Driezijdige borstel groot 53 cm

Bestel nu: Weber Driezijdige borstel. Groot, 53cm. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit! Uit onze collectie bbq & koken. Van het merk Weber maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Driezijdige borstel groot 53 cm, dit komt uit het assortiment kookgereedschap, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

Levertijd: 1-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 14,89 bij Warentuin.nl

Weber | Driezijdige Borstel | 30cm

Deze driezijdige borstel van Weber is speciaal voor de moeilijk bereikbare plekken van uw barbecue, zoals tussen de spijlen van uw rooster of de zijkanten van het kookoppervlak. dankzij de duurzame roestvrije edelstalen borstelharen wordt uw porselein-emaille niet aangestast. Met de ergonomische handgreep heeft u een comfortabele grip en is de borstel eenvoudig in gebruik.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: € 7,95
€ 12,99 bij Fonteyn.nl

Weber | Driezijdige Borstel | 53cm

Deze driezijdige borstel van Weber is speciaal voor de moeilijk bereikbare plekken van uw barbecue, zoals tussen de spijlen van uw rooster of de zijkanten van het kookoppervlak. dankzij de duurzame roestvrije edelstalen borstelharen wordt uw porselein-emaille niet aangestast. Met de ergonomische handgreep heeft u een comfortabele grip en is de borstel eenvoudig in gebruik.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: € 7,95
€ 14,99 bij Fonteyn.nl

Weber Driezijdige borstel - Groot, 53 cm

Voor gas- en elektrische barbecues.Reinigen tussen de spijlen van het rooster, op moeilijk bereikbare plekken en de zijkanten van het kookoppervlak. Het porselein emaille wordt

Op voorraad — verzending: gratis
€ 22,55 bij AllesvoorBBQ.nl

Bamboehouten borstel klein 30 cm

Bestel nu: Weber Bamboehouten borstel. Klein, 30cm. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit! Uit onze collectie bbq & koken. Van het merk Weber maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bamboehouten borstel klein 30 cm, dit komt uit het assortiment barbecue onderhoud, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

Levertijd: 1-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 7,89 bij Warentuin.nl

Bamboehouten borstel groot 46 cm

Bestel nu: Weber Bamboehouten borstel. Groot, 46 cm. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit! Uit onze collectie bbq & koken. Van het merk Weber maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Bamboehouten borstel groot 46 cm, dit komt uit het assortiment barbecue onderhoud, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

Levertijd: 1-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 9,89 bij Warentuin.nl

Driezijdige borstel klein 30 cm

Bestel nu: Weber Driezijdige borstel. Klein, 30cm. Weber heeft alles voor barbecues van uitstekende kwaliteit! Uit onze collectie bbq & koken. Van het merk Weber maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Driezijdige borstel klein 30 cm, dit komt uit het assortiment kookgereedschap, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

Levertijd: 1-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 12,89 bij Warentuin.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Weber barbecues & accessoires

868 barbecues

Bbq borstels

61 barbecues

Weber accessoires

426 barbecues

Weber grillroosters

44 barbecues

Weber bakplaat / grillplaat

41 barbecues

Weber Briketten

37 barbecues

Waarom een schoonmaakborstel?

De reden dat een Weber staalborstel een onmisbaar onderdeel is van de uitrustig van elke fanatieke grillmeister? Het antwoord is simpel: omdat je op je barbecue de meest veelzijdige gerechten wilt bereiden, maar tegelijkertijd wilt voorkomen dat overgebleven restjes de smaken bederven. Wil je een steak bereiden, dan is de gekruide vissmaak van gisteren daar niet wenselijk bij. Dankzij het ruimte aanbod aan borstels vind je altijd de voor jou essentiële tool. Naast het voorkomen van smaakvermenging zorgt een Weber schoonmaakborstel er natuurlijk ook voor dat je barbecue zo hygiënisch mogelijk blijft.

De kracht van staal

Een Weber staalborstel weet je hele barbecuerooster weer schoon te krijgen. Hij krijgt de aangekoekte restjes moeiteloos los, zonder daarbij het rooster te beschadigen. Gebruik je de Weber borstel na elke barbecuesessie, dan voorkom je vermenging van smaken én heb je nog langer plezier van je barbecue. Sommige Weber borstels hebben ook een gekartelde schraper, zodat ook de meest hardnekkig aangekoekte restanten makkelijk losgemaakt kunnen worden. Indien gewenst kun je na het schraapwerk je rooster met een spons en speciaal reinigingsmiddel van Weber behandelen.

Een schrapersborstel

Behalve een traditionele Weber schoonmaakborstel met stalen haren kun je ook kiezen voor een Weber bbq borstel zonder borstelharen. Zo een borstel noemen we ook wel een schrapersborstel en is vervaardigd van metaalgaas. Ook dit verwijdert probleemloos etensresten en ander vuil van je grillroosters. De soft-touch handgreep zorgt voor een comfortabele grip. Voor dergelijke borstels zijn tevens losse metaalgaasjes te verkrijgen.

© 2021 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software