Weber bbq boek

Lekker, gezond en gevarieerd eten met behulp van Weber bbq boeken

Barbecueën houdt meer in dan alleen een hamburger op het rooster boven het vuur garen. Barbecueën betekent gevoel voor voedingswaren, kennis van technieken en inventiviteit om steeds iets nieuws te serveren. Weber kookboeken verstaan dat maar al te goed. Voorgerechten, hoofdgerechten, marinades en desserts, alles wat je zoekt vind je in de diverse Weber kookboeken. Je kunt ze gebruiken om geïnspireerd te raken door de verschillende recepten. Ook dienen ze als handige back-up, aangezien basisprincipes en technieken in de Weber bbq boeken uitgebreid en helder worden beschreven. Eet smakelijk!

Er zijn 1 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Weber accessoires

169 barbecues

Weber bbq hoezen

31 barbecues

Weber thermometers

0 barbecues

Weber bbq tools

8 barbecues

Weber bbq handschoenen

1 barbecues

Weber’s American BBQ Book

De ‘American Barbecue’ is een wereldwijd bekend begrip. Auteur Jamie Purviance laat zien dat Amerika’s barbecuecultuur meer om het lijf heeft dan alleen gerookte spareribs. Dit Weber bbq boek is een culinaire reis door Amerika, van Noord tot Zuid en van Oost tot West. Amerika is een echte smeltkroes van culturen. Elke staat heeft dan ook zijn eigen traditites en specialiteiten. Purviance is voor het schrijven van dit Weber kookboek op bezoek geweest bij professionele barbecuekoks die hem een inkijkje in hun keuken hebben gegeven. Met het kopen van dit boek ontrafel ook jij de geheimen.

Traditionele recepten met een moderne twist

Weber’s American BBQ Book is een verzameling van de meest uiteenlopende traditionele barbecuerecepten. Recepten waar echter wel een moderne twist aan is gegeven. Dit past in de huidige tijd waarin we constant op zoek zijn naar variatie en waar innovatieve ideeën aan de orde van de dag zijn. Met dit Weber bbq boek ga je dus aan de slag met klassieke recepten die zich ruim bewezen hebben, maar dan in een modern jasje. Het 300 pagina’s tellende boek is Nederlandstalig. Behalve de vele recepten verschaft het je ook van de algemene basiskennis rondom barbecueën.

Weber’s Grote Barbecueboek

Dit Weber bbq boek is geschreven door dezelfde auteur. Het boek, dat ruim 300 pagina’s telt, richt zich niet alleen op de typisch Amerikaanse barbecue, maar pakt het nog breder aan. Met behulp van dit Weber kookboek weet jij precies hoe je de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten op tafel kunt zetten. Het boek is maar liefst 160 recepten rijk. Elk recept is uitgebreid beschreven en gaat vergezeld van mooie, duidelijke foto’s. Zo is hij niet alleen geschikt voor de gevorderde grillmeester, maar ook voor de beginnende barbecueliefhebber. Lekker en gezond buiten eten begint met dit boek.

Leuk om te lezen, leuk om te geven

Weber kookboeken zoals het grote bbq boek zijn een ware aanwinst voor je verzameling. Het zijn complete en stevige boeken die prachtig geïllustreerd zijn. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om een van de Weber kookboeken cadeau te doen? Weber bbq boeken zijn het ideale presentje voor die fervente grillmeester. Een mooi en nuttig cadeau tegelijk, waar iemand de rest van zijn barbecueënde leven plezier van kan hebben. En jij daarmee natuurlijk ook wanneer hij of zij weer een grote barbecue in zijn achtertuin organiseert! Veel plezier met geven!

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software