Tristar bbq

Snel én gezond barbecueën

Een Tristar barbecue is een ideale barbecue voor op balkons en zelfs voor binnen. Dankzij de waterbak is de hoeveelheid rookontwikkeling te verwaarlozen. Zo ben jij dus in je nopjes, en zijn ook je buren blij! Vetten en sappen die van het vlees druipen, worden in de waterbak opgevangen. Zo ontstaat er geen rook en ook geen as. En dat maakt een Tristar elektrische barbecue ook nog eens een gezonde barbecue. Nadat je het apparaat hebt ingeplugd, is het grillelement binnen enkele minuten op temperatuur. Je honger kan dus snel gestild worden!

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Princess barbecue

2 barbecues

Elektrische bbq

10 barbecues

Tafel bbq

142 barbecues

Weber elektrische bbq

9 barbecues

Weber tafel bbq

0 barbecues

Kleine / mini bbq

48 barbecues

Smaken die voor geen enkele andere barbecue onderdoen

Overweeg je een Tristar bbq, dan hoef je je over zijn vermogen geen zorgen te maken. Alle exemplaren van dit merk zijn in staat de door jou gewenste grillresultaten te behalen en die typische barbecuesmaak te genereren. Ook wat smaak betreft doet een Tristar elektrische barbecue dus niet onder voor een gas bbq of de traditionele houtskool bbq. Een Tristar bbq is snel klaar voor gebruik en de temperatuur is gemakkelijk te reguleren. Koop je een exemplaar dat over een deksel beschikt, dan wordt zelfs indirect grillen mogelijk.

Staande modellen en tafelmodellen

Een Tristar barbecue kan een staand model, maar ook een tafelmodel zijn. Ben jij graag de chef tijdens een barbecuefeestje, dan ga je wellicht voor de eerste. Maar vind je het maar ongezellig om achter de grill te staan terwijl de rest van de gasten zich aan tafel vermaakt? Dan ga je gewoon voor een tafelbarbecue. En wil je geen enkele optie uitsluiten? Dan is een Tristar elektrische bbq die zowel staand als op tafel te gebruiken is, echt iets voor jou. Deze zomerse metgezel past zich helemaal aan jouw stemming en gezelschap aan!

Het schoonmaken van je elektrische barbecue

Niet alleen het barbecueën, ook het schoonmaken wordt met een Tristar elektrische barbecue kinderlijk eenvoudig. Het vetopvangbakje onder het grillrooster neem je na gebruik makkelijk uit om deze te reinigen. Ook het grillrooster zelf hoeft geen druppeltje zweet te kosten; dat klusje laat je gewoon door de vaatwasser opknappen. Het verwarmingselement van de Tristar elektrische bbq is los te halen en neem je met een doekje af.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software