Princess barbecue

Elektrisch barbecueën met een Princess bbq

Zeg je geen nee tegen een lekker stukje gegrild vlees, maar vind je het aansteken en gebruiksklaar maken van een houtskoolbarbecue een wat minder aantrekkelijke gedachte? De Princes bbq biedt de ideale oplossing. Wanneer je een Princess elektrische bbq in het stopcontact steekt, hoef je nog maar een paar minuutjes geduld te hebben. Een deel van de luxe apparaten kan zowel als tafel bbq als statiefbarbecue worden gebruikt. Ook zullen je buren het roerend eens zijn met je besluit: de rook die een Princess barbecue genereert, is bijna nihil!

Er zijn 2 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Weber barbecues & accessoires

823 barbecues

Bbq accessoires

714 barbecues

Outdoorchef bbq

36 barbecues

Tristar bbq

0 barbecues

Kamado bbq

258 barbecues

Weber houtskool bbq

26 barbecues

Zo is barbecueën een fluitje van een cent

Niet alleen kun je met een Princess barbecue vrijwel direct aan de slag, de van oorsprong Nederlandse fabrikant maakt het je ook meerdere vlakken een stuk eenvoudiger. Denk bijvoorbeeld aan die handige vetopvangbak. Vóór het barbecueën vul je hem met water en zo komt er geen rook vrij. De sappen en vetten die van het vlees af vallen worden direct in het water gekoeld. Zo kun je met een Princess elektrische bbq ook extra gezond grillen: asdeeltjes en rookwalmen zijn verleden tijd! De barbecues laten zich bovendien gemakkelijk schoonmaken.

Staand model en tafel bbq in één

Een geliefd model onder de barbecues van dit merk is de Princess 112245. Omdat deze Princess bbq met een statief wordt geleverd, kun je hem als tafelmodel én als staande barbecue gebruiken. Het statief beschikt over een extra opbergblad, waarop je wat extra benodigdheden kwijt kunt. Het monteren en demonteren van de barbecue doe je in een paar handige bewegingen. Deze Princess barbecue heeft een geïntegreerd windscherm zodat de wind nooit tot warmteverlies leidt. De antiaanbaklaag voorkomt verbrande plekken op je etenswaren en houdt het schoonmaken zo makkelijk als het maar kan.

De Princess hybride barbecue

Zie je de voordelen van het elektrisch barbecueën wel zitten, maar wil je jezelf niet de mogelijkheid ontnemen af en toe ook eens authentiek te kunnen grillen? Kies dan voorde Princess hybride barbecue. Wil je elektrisch barbecueën, dan plug je gewoon de stekker in. Je verandert het apparaat in een houtskoolbarbecue door het verwarmingselement te verwijderen. Ook bestaat er een draagbare variant van de Princess hybride barbecue. Die neem je gemakkelijk overal mee naartoe!

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software