Patton kamado 16 inch

De Patton kamado van 16 inch

Met de Patton kamado van 16 inch organiseer je zonder problemen een gezellig barbecueavondje. Op deze houtskoolbarbecue maak je de lekkerste gerechten. Je gebruikt de kamado van Patton van 21 inch voor veel meer dan alleen de bereiding van vlees. De gecontroleerde luchtstroom die in de barbecue heerst en het hitte weerkaatsende karakter van de keramiek kun je zelfs pizza’s of broodjes bakken. De barbecue fungeert als het ware een heteluchtoven. Het keramische materiaal van de Patton van 16 inch zorgt er ook voor dat je precieze controle hebt over de kerntemperatuur van je gerecht.

Er zijn 4 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Patton bbq

135 barbecues

Kamado bbq

237 barbecues

Patton kamado

44 barbecues

Patton kamado 21 inch

10 barbecues

Patton kamado 15 inch

4 barbecues

Patton kamado 20 inch

0 barbecues

De belangrijkste kenmerken van de Patton van 16 inch

De Patton kamado grill van 16 inch heeft een rooster met een diameter van 32,5 centimeter. De barbecue zelf heeft een afmeting van 90 x 100 x 40 centimeter. De Patton van 16 inch heeft een rvs onderstel op drie wielen. Zo verplaats je hem op je terras of in je tuin wanneer dat maar nodig is. De Patton kamado van 16 inch is dusdanig compact, dat hij ook ideaal is voor barbecueliefhebbers met een balkon of een kleine tuin.

Zo ontspannen kan grillen op een houtskoolbarbecue zijn

Ben je gek op houtskoolbarbecues, maar vind je het vervelend om steeds een blik op het rooster te moeten werpen? Patton zorgt er met deze kamado voor dat jij voortaan samen met vrienden en familie van een drankje kan genieten en gezellig bij kunt kletsen, terwijl het apparaat zijn werk doet. De kamado van Patton van 16 inch beschikt namelijk standaard over een Bluetooth Control thermometer. Download de app op je telefoon en blijft constant up to date. De thermometer heeft een bereik van tien meter.

Accessoires

Je kunt je Patton kamado van 16 inch met accessoires uitbreiden om een nóg veelzijdiger kooktoestel van hem te maken. Wil je ook indirect kunnen koken met deze Patton van 16 inch, dan is een heat deflector aanbevolen. Ook de gietijzeren bakplaat in de vorm van een halve maan, speciaal voor de Patton kamado van 16 inch, behoort tot de accessoires die regelmatig worden aangeschaft. Je gebruikt hem voor het bakken van aardappeltjes, groenten en meer.

© 2021 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software