Patton kamado 15 inch

De Patton kamado 15 inch: compacte keramische houtskoolbarbecue

Mede dankzij Patton is het kamadovirus ook naar Nederland overgeslagen. Een kamado is niet zomaar een barbecue, maar een keramische houtskoolbarbecue. De Patton kamado 15 inch weet dankzij zijn eivorm en luchttoevoersysteem de beste resultaten neer te zetten. De keramiek isoleert en kaatst de warmte terug. Na elke handeling op het grillrooster sluit je het deksel van de Patton 15 inch kamado. Zo creëer je als het ware een heteluchtoven. Het resultaat? Optimale controle over de garing van de ingrediënten en vlees dat haast niet sappiger kan.

Er zijn 2 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Patton bbq

133 barbecues

Kamado bbq

226 barbecues

Patton kamado

39 barbecues

Patton kamado 21 inch

12 barbecues

Patton kamado 16 inch

6 barbecues

Patton kamado 20 inch

0 barbecues

Specificaties van de Patton 15 inch kamado

De Patton 15 inch is een kamado met een grilloppervlak met een diameter van 34 centimeter. Het geglazuurd industrieel keramiek is bestand tot temperaturen van wel duizend graden Celsius. De Patton kamado van 15 inch is standaard uitgevoerd met een zwart gepoedercoat onderstel en twee stevige handgrepen. Middels de op het deksel geïntegreerde thermometer houd je de temperatuur scherp in de gaten. Inclusief deksel heeft de Patton 15 inch een hoogte van zestig centimeter.

Accessoires voor het tafelmodel kamado van Patton

Alhoewel je met de Patton kamado van 15 inch al ontelbare kanten op kunt, kun je de mogelijkheden van dit kooktoestel nog verder uitbreiden. Voor de Patton kamado van 15 inch zijn accessoires zoals een bbq rib rooster en een pizzasteen verkrijgbaar. Het rooster gebruik je voor spareribs, een hele kip of andere grote stukken vlees. Op de pizzasteen maak je de lekkerste Italiaanse pizza met knapperige bodem. Ook kun je de Patton kamado 15 inch accessoires in een compleet pakket aanschaffen. Het ‘accessoirepakket Compact’ is overigens ook geschikt voor de 16 inch variant.

Het onderhoud

Een kamado van Patton staat garant voor jarenlang barbecueplezier. Zoals elke barbecueliefhebber zal ook jij weten dat je de levensduur van je toestel garandeert door deze goed te onderhouden. Gelukkig is het schoonmaken van de Patton 15 inch kamado een fluitje van een cent. Wat helpt, is dat kamado’s als zelfreinigende ovens werken. Je laat de barbecue een halfuur op 350 graden branden. Nadat hij is afgekoeld, kun je het vuil makkelijk met een barbecueborstel verwijderen. De buitenkant van de kamado hoef je alleen maar met een vochtig doekje af te vegen.

© 2021 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software