Kamado Joe pizzasteen

Maak je eigen pizza italiana met de Kamado Joe pizzasteen

Verlang je terug naar die zomer in Italië? Met de Kamado Joe pizzasteen breng je die romantische herinneringen weer tot leven. Je gebruikt de accessoire om er authentieke Italiaanse pizza’s mee te bakken. Alsof ze uit de steenoven van een professionele pizzabakker komen! De pizzasteen van Kamado Joe, vervaardigd van duurzaam en hittebestendig cordieriet keramiek, is verkrijgbaar in diverse maten. Zo vind je altijd wel een exemplaar dat in jouw Kamado Joe te gebruiken is. Naast pizza’s maak je ook broden en zelfs koekjes met behulp van de pizzasteen.

Er zijn 1 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Kamado Joe

251 barbecues

Kamado Big Joe 3

33 barbecues

Kamado Joe Classic

16 barbecues

Kamado Joe Classic 2

3 barbecues

Kamado Joe Junior

2 barbecues

Kamado Joe ProJoe

0 barbecues

Hét ingrediënt voor een pizza met een knapperige bodem

De pizzasteen van Kamado Joe is niet alleen hitte-, maar ook schokbestendig. De poreuze aard van het keramiek zorgt ervoor dat het vocht, dat tijdens het bakken uit het deeg ontstaat, wordt opgenomen. Zo krijg je die onvervalste, dunne pizzabodem. Knapperig bij elke hap dus. Bovendien is het duurzame keramiek in staat de warmte evenredig te verdelen en deze ook vast te houden. Voor temperatuurschommelingen hoef je dus niet te vrezen.

Het gebruik in combinatie met een plate setter

De Kamado Joe pizzasteen gebruik je niet op zichzelf, maar altijd in combinatie met een plate setter. Dat is een keramische schijf die als hitteschild dient. Dat verklaart ook zijn alternatieve naam heat deflector. De plate setter helpt voorkomen dat de bodem van je pizza verbrandt. Gebruik je deze niet, dan loop je het risico dat de bodem van de pizza al gaar is, terwijl het beleg dat nog niet is. Wil je dus een pizza van kwaliteit kunnen serveren? Plaats je Kamado Joe pizzasteen dan nooit direct boven het vuur.

De Kamado Joe pizzaschep

Om een optimaal effect te creëren, laat je de pizzasteen van Kamado Joe ongeveer twintig minuten opwarmen voordat je de pizza erop plaatst. Bestrooi hem ook het liefst met bloem, om aankoeken te voorkomen. Je pizza moeiteloos op de pizzasteen leggen en er weer af halen? Dat doe je natuurlijk met de Kamado Joe pizzaschep. Ook deze bestaat in verschillende grootten. De Kamado Joe pizzaschep heeft een stevig handvat en zorgt voor voldoende grip.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software