Kamado Joe Classic

Joe Classic

De Joe Classic is de oudste keramieken houtskoolbarbecue van Kamado Joe. Na zijn introductie is de grondlegger van alle kamado’s van dit merk onverminderd populair gebleven. De malsheid en de smaakintensiteit van etenswaren die in deze barbecue worden bereid, zijn nergens mee te vergelijken. De keramiek houdt de warmte uitstekend vast en weet zo de juiste mate van vochtigheid te creëren. Op zijn keramieken onderdelen heb je na registratie overigens levenslange garantie. De Kamado Classic heeft een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en heeft in de loop der jaren diverse veranderingen ondergaan die hem anno nu helemaal up-to-date maken.

Er zijn 3 barbecues gevonden

Kamado Joe | Classic Joe 2

Dit product is leverbaar vanaf begin septemberDe Classic II van Kamado is van uitstekende kwaliteit gemaakt, met de hoogwaardige keramische grill en gietijzeren onderstel zult u dit snel ervaren. Deze barbecue is bovendien uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen, zoals een Air lift scharnier en een AMP Firebox meerdelige vuurbak. Kortom alles aan deze Kamado Joe grill straalt kwaliteit uit.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: € 60,00
€ 1579,00 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Classic Joe

De Kamado Joe Classic is één van de meest verkochte Kamado's in Nederland. Deze barbecue kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit. Doordat er bij het ontwerp gebruik is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wordt de warmte perfect vastgehouden in de barbecue. Dit zorgt voor sappige stukjes vlees en overheerlijke visjes. Daarnaast kan de Kamado eigenlijk voor alles gebruikt worden, van voorgerecht tot dessert en van stoofpotje tot wok. Probeer onze meest veelzijdige barbecue uit en laat je verassen!

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: € 60,00
€ 999,00 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Classic Joe II | Stand Alone

De Classic II van Kamado is van uitstekende kwaliteit gemaakt, met de hoogwaardige keramische grill zult u dit snel ervaren. Deze barbecue is bovendien uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen, zoals een Air lift scharnier en een AMP Firebox meerdelige vuurbak. Kortom alles aan deze Kamado Joe grill straalt kwaliteit uit.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: € 99,00
€ 1449,00 bij Fonteyn.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Kamado Joe

28 barbecues

Kamado Big Joe 3

2 barbecues

Kamado Joe Classic 2

2 barbecues

Kamado Joe Junior

2 barbecues

Kamado Joe Big Joe 3

0 barbecues

Kamado Joe ProJoe

0 barbecues

Kenmerken van de barbecue

De Kamado Joe Classic heeft een kookoppervlak met een diameter van bijna 46 centimeter. Genoeg om voor het hele gezin of een enthousiaste vriendengroep een volledige maaltijd te bereiden. Het Divide & Conquer Flexible Cooking systeem, dat zo kenmerkend is voor alle modellen van Kamado Joe, is ook in de Joe Classic toepasbaar. De halve grilloppervlakken die met elkaar te combineren zijn, kunnen de standaard grillplaat vervangen. Zo maak je van deze kamado een complete minikeuken. Je kunt je kamado nog verder uitbreiden met accessoires zoals een pizzasteen.

Het Divide & Conquer Flexible Cooking systeem

Maak jij met je kooktalent graag een goede indruk op je gasten? Dankzij het Divide & Conquer Flexible Cooking systeem kun je letterlijk op verschillende niveaus grillen. Het halvemaandesign geeft je alle vrijheid om verschillende etenswaren op verschillende manieren en variërende temperaturen te bereiden. En dat niet alleen, het kan ook nog eens allemaal tegelijk! De constructie van de Kamado Classic, die uit hoogwaardig keramiek bestaat, houdt de warmte goed vast en geeft je maximale controle over de temperatuur.

Een kamado met een maximaal isolerend vermogen

De Joe Classic steekt met kop en schouders boven veel andere houtskoolbarbecues uit. Dit heeft de barbecue te denken aan de kwalitatief hoogwaardige materialen waarvan hij is vervaardigd, maar ook aan de variatie aan kooktechnieken die je ermee kunt toepassen. Een groot pluspunt van de Joe Classic is het feit dat hij perfect kan isoleren. Dit betekent dat je geen last hebt van temperatuurschommelingen én dat je minder hitte nodig hebt voor het koken.

Het verschil tussen de Kamado Classic en de Kamado Classic 2

Innovatie staat bij dit Amerikaanse merk voorop. Elk nieuw model is voorzien van verbeteringen en de nieuwste innovaties. Zoek je naar een Kamado Joe Classic in de aanbieding, dan is het belangrijk het verschil tussen de Classic 1 en zijn opvolgers te weten. Tussen de Kamado Classic en zijn eerste opvolger, de Kamado Classic 2, bestaan slechts kleine verschillen. Zo heeft de Classic 2 een soepeler dekselscharnier en een verbeterde Kontrol Tower. Deze zorgt er nog beter voor dat neerslag je etenswaren niet kan bereiken.

In 2020 is de Classic 1 echter grondig aangepast. Hij beschikt nu over een nieuwe dekselthermometer en stalen zijplanken. Staal is goed bestand tegen hoge temperaturen en raakt nauwelijks beschadigd. Ook is het materiaal erg makkelijk schoon te houden.

Het verschil tussen de Kamado Classic 2 en de Kamado Classic 3

Maar bij de Classic 2 is het niet gebleven. Ook de opvolger van de originele Joe Classic kreeg er een nieuw broertje bij: de Kamado Classic 3. Dit is het meest geavanceerde exemplaar uit de hele lijn. Ten opzichte van de tweede versie is de ketel zeven centimeter hoger. Dit is handig wanneer je meer ruimte nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je een rotisserie gebruikt. Ook het onderstel van de kamado is verstevigd. Tussen zijn vier poten is een rek geplaatst dat je van extra opbergruimte voorziet.

Het onderhoud van je kamado

Heb je een Kamado Joe Classic in de aanbieding gevonden? Met deze aanschaf haal je een apparaat in huis waar je talrijke jaren plezier van zult hebben. Kamado Joe is zo zeker van de kwaliteit van zijn producten, dat de garantietermijnen ruim zijn. Op de keramieken onderdelen geldt zelfs een levenslange garantie! In principe kun je de Joe Classic altijd buiten laten staan, ongeacht het weer. Wel kun je een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat hij zo lang mogelijk mooi blijft.

Zo is het belangrijk je Kamado Joe Classic na elke barbecuepartij van as te ontdoen. Dankzij de gepatenteerde uitneembare aslade is dit een klusje van een paar seconden. Ook verwijder je na elke barbecue de etensresten met een speciaal voor barbecues ontwikkelde staalborstel. Deze is sterk, maar beschadigt het rooster niet. De zijtafels neem je af met een vochtige doek. Na een paar barbecuesessies verwijder je de vuurring en de firebox en maak je de kamado vanbinnen schoon.

© 2021 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software