Kamado Big Joe 3

Big Joe

De Kamado Joe Big Joe is een keramieken houtskoolbarbecue met een dik en hittebestendig schild. Hij is perfect in staat om rook en vocht op elke gewenste temperatuur op te sluiten. Zo bereid jij alle etenswaren die je maar wilt, onder de daarvoor gewenste condities. Big Joe is er voor alle barbecueliefhebbers die regelmatig grillen. Het apparaat heeft een veelzijdigheid waar andere kamado’s niet aan kunnen tippen. Zodra je ontdekt wat zijn mogelijkheden zijn, zul je -zeker in het zomerseizoen- niet anders meer willen. De Kamado Big Joe heeft zoals zijn naam doet vermoeden een extra ruim kookoppervlak.

Er zijn 33 barbecues gevonden

Grill Cover - Big Joe ®

Grill Cover - Big Joe®Ben jij op zoek naar een hoes voor jouw barbecue? Dan is de Grill Cover - Big Joe® zeker iets voor jou! Deze hoes is van het kwaliteitsmerk Kamado Joe®, dit merk is gespecialiseerd in barbecues en accessoires voor barbecues. Deze hoes is zwart van kleur en hij is gemaakt van 100% geverfd polyester. Hierdoor is de hoes erg duurzaam en hij zal ook niet vervagen of verkleuren door Uv-straling. De grill cover is helemaal waterdicht en zal jouw barbecue dan ook beschermen tegen regen en sneeuw. Daarnaast zal de barbecue ook minder snel krassen of deukjes oplopen als de hoes eromheen zit. Met behulp van deze fantastische grill cover, zal jouw barbecue dus minder snel verslijten en kun je dus langer genieten van de lekkerste gerechten.Let wel op: deze barbecuehoes is alleen geschikt voor de Big Joe I ®, Big Joe II® en de Big Joe III®  modellen van Kamado Joe!De eigenschappen:Kleur: ZwartMateriaal: PolyesterLengte: 96,01 cmBreedte: 96,01 cmHoogte: 140 cmGarantie: 2 jaarWeerbestendig: JaAccessoiresNeem ook een kijkje tussen onze Kamado Joe ® accessoires voor de ideale aanvulling op jouw Kamado Joe ® barbecue ervaring.

Op voorraad — levertijd: 3 - 4 werkdagen — verzending: gratis
€ 0,00 bij Bbqkopen.nl

Douglas tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uit ziet. INCLUSIEF Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je wensen door te nemen!

Verzending: gratis
€ 3849,00 bij BBQ Experience Center NL

Kamado Joe | Beschermhoes | Big Joe

Voor onze grills leveren we duurzame, waterdichte berschermhoezen. De hoezen zijn gemaakt van door-en-door geverfd 100% polyester en verbleken niet.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 99,90 bij Fonteyn.nl

Douglas tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. De scharnieren en grendel zijn gemaakt van gepoedercoat staal zodat deze netjes en roestvrij blijven. Rondom de kamado is met opzet geen wand geplaatst om voldoende koeling te bieden.Wij

Verzending: gratis
€ 3490,00 bij BBQ Experience Center NL

Kamado Joe | Half Moon Cast Iron Cooking Grate | Big Joe

Gietijzer houdt de hitte uitstekend vast en gaat heel lang mee. Het is ideaal voor alle soorten vlees. De kenmerkende grillstrepen schroeien het vlees dicht, waarbij alle smaak behouden blijft.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 89,90 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | JOEtisserie | Big Joe

Draaispit

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 349,00 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Gasket Kit | Classic Joe and Big Joe

De karakteristieke pakkingen van de Kamado Joe zijn ook los verkrijgbaar. Met dit voordelige pakket kunt u de pakking heel eenvoudig zelf vervangen.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 24,90 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | HDPE Upgrade Kit | Big Joe

Geef uw Kamado Joe een ander gezicht met nieuwe, ultra-duurzame kunststof plankjes en een cool touch handgreep.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 149,00 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Rib Rack | Classic and Big Joe

* Dit atikel is tijdelijk niet leverbaar! Met ons ribbetjesrek maakt u optimaal gebruik van de ruimte in de grill en kunt u grote hoeveelheden ribbetjes gelijktijdig en gelijkmatig bereiden. Het rek is ook geschikt voor kippenpoten, karbonaden en dergelijke.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 29,90 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Houtskool Mand | Big Joe

Houtkool mand Big joe

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 159,00 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Half Moon Cast Iron Reversible Griddle | Big Joe

Deze grillplaat is aan de ene kant glad en aan de andere kant geribbeld, waardoor hij ideaal is voor alles wat u op gietijzer wilt grillen.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 89,90 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Grill Expander | Big Joe

Deze grillvergroter plaatst u boven op het grillrooster, waarna u beschikt over tot wel 60% meer ruimte voor alles wat u wilt grillen. Tussen het rooster en de grillvergroter blijft er ruim 10 centimeter vrij. De grillvergroter kan in de vaatwasser.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 99,90 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Half Moon Cooking Grate | Big Joe

Het traditionele roestvast stalen rooster heeft dunne spijlen, zodat de hitte van de houtskool er beter doorheen straalt.

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 69,90 bij Fonteyn.nl

Kamado Joe | Big Joe II Stand Alone

De Kamado Joe Big Joe Stand Alone is een populaire Kamado in Nederland. Deze barbecue kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit. Doordat er bij het ontwerp gebruik is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wordt de warmte perfect vastgehouden in de barbecue. Dit zorgt voor sappige stukjes vlees en overheerlijke visjes. Daarnaast kan de Kamado eigenlijk voor alles gebruikt worden, van voorgerecht tot dessert en van stoofpotje tot wok. Probeer onze meest veelzijdige barbecue uit en laat je verassen!

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 2049,00 bij Fonteyn.nl

Eiken tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem

Verzending: gratis
€ 4249,00 bij BBQ Experience Center NL

Eiken tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op

Verzending: gratis
€ 4590,00 bij BBQ Experience Center NL

Douglas tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. De scharnieren en grendel zijn gemaakt van gepoedercoat staal zodat deze netjes en roestvrij blijven. Rondom de kamado is met opzet geen wand geplaatst om voldoende koeling te bieden.Wij

Verzending: gratis
€ 3290,00 bij BBQ Experience Center NL

Eiken tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem

Verzending: gratis
€ 4490,00 bij BBQ Experience Center NL

Eiken tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op

Verzending: gratis
€ 3590,00 bij BBQ Experience Center NL

Douglas tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. De scharnieren en grendel zijn gemaakt van gepoedercoat staal zodat deze netjes en roestvrij blijven. Rondom de kamado is met opzet geen wand geplaatst om voldoende koeling te bieden.Wij

Verzending: gratis
€ 2690,00 bij BBQ Experience Center NL

Douglas tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uit ziet. INCLUSIEF Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je wensen door te nemen!

Verzending: gratis
€ 2349,00 bij BBQ Experience Center NL

Eiken tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem

Verzending: gratis
€ 5349,00 bij BBQ Experience Center NL

Eiken tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op

Verzending: gratis
€ 2949,00 bij BBQ Experience Center NL

Douglas tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. De scharnieren en grendel zijn gemaakt van gepoedercoat staal zodat deze netjes en roestvrij blijven. Rondom de kamado is met opzet geen wand geplaatst om voldoende koeling te bieden.Wij

Verzending: gratis
€ 4390,00 bij BBQ Experience Center NL

Eiken tafel met kast + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel met kast en opbergvakken (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem

Verzending: gratis
€ 3649,00 bij BBQ Experience Center NL

Eiken tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. Daarnaast is ons hout wind/lucht gedroogd, dit wil zeggen dat het hout al een aantal jaar heeft kunnen werken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uitziet. Inclusief: Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Eiken tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op

Verzending: gratis
€ 3690,00 bij BBQ Experience Center NL

Douglas tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uit ziet. INCLUSIEF Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je wensen door te nemen!

Verzending: gratis
€ 2990,00 bij BBQ Experience Center NL

Douglas tafel + Kamado Joe Classic of Big Joe

Hout kan altijd nog een beetje werken, het is immers een natuurproduct. Om de kans op krimpen en uitzetten te verminderen kiezen wij ervoor om extra dikke balken en planken te gebruiken. De kosten van het hout liggen wel wat hoger, maar zo heb je langer plezier van het strakke meubel vinden wij. Het heeft tevens als voordeel dat je een erg massief product krijgt wat er stoer uit ziet. INCLUSIEF Kamado Joe Classic 2, Classic 3, Kamado Big Joe 2 of Big Joe 3 Douglas tafel (150 x 70 x 90 cm bij Classic, 150 x 80 x 90 cm bij Big Joe) Keramische voetjes De kamado staat stabiel in de tafel: de Kamado Joe staat op keramische voetjes. Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. Wij produceren de meubelen in eigen beheer, hierdoor is maatwerk mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je wensen door te nemen!

Verzending: gratis
€ 2949,00 bij BBQ Experience Center NL

Kamado Joe | Big Joe II

De Kamado Joe Big Joe is een populaire Kamado in Nederland. Deze barbecue kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit. Doordat er bij het ontwerp gebruik is gemaakt van kwaliteitskeramiek, wordt de warmte perfect vastgehouden in de barbecue. Dit zorgt voor sappige stukjes vlees en overheerlijke visjes. Daarnaast kan de Kamado eigenlijk voor alles gebruikt worden, van voorgerecht tot dessert en van stoofpotje tot wok. Probeer onze meest veelzijdige barbecue uit en laat je verrassen!

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: gratis
€ 2199,00 bij Fonteyn.nl

Kamado Big Joe 3 – vrijstaand

Met de Big Joe 3 voert Kamado Joe nog meer innovaties door. Het verbeterde onderstel is volledig gemaakt van gietaluminium en biedt zelfs opbergruimte voor accessoires. Binnen in de Big Joe 3 is de revolutionaire Super Hyperbolic Insert geplaatst. Dat is een gietaluminium constructie dat een optimale circulatie creëert door lucht samen te brengen en voort te stuwen. De Big Joe 3 bestaat uit 3 levels/ verdiepingen. Daardoor is hij iets hoger dan zijn voorganger. De gepatenteerde aslade is ook weer aanwezig maar er wordt voortaan een Ash Basket standaard meegeleverd. Hierdoor wordt het schoonmaken van jouw Kamado Joe nog gemakkelijker. Het inmiddels bekende Divide & Conquer systeem is ook weer terug te vinden in de Big Joe 3. Dit kooksysteem zorgt er voor dat je verschillende bereidingsmethodes tegelijk kunt toepassen omdat alle roosters gehalveerd zijn. De hoogwaardige keramische constructie van de Big Joe III zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en maakt een

Verzending: gratis
€ 2949,00 bij BBQ Experience Center NL

Kamado Big Joe 2 - met onderstel en zijplankjes

De Big Joe wordt erg compleet en gebruiksklaar geleverd, afhankelijk van je wensen zou je nog een aantal accessoires erbij kunnen kiezen zoals een pizzasteen, hoes, gietijzeren rooster en de grill expander waarmee je 3 (!) grill lagen krijgt. De Big Joe heeft de volgende eigenschappen en accessoires: Levenslange garantie! Zeer compleet geleverd Grillrooster 61 cm Vuurkorf uit 6 delen bestand tegen breken en barsten Ventilatiedop (margrietschijf) uit gegoten aluminium Zelfsluitende vergrendeling voor verbeterde luchtdichte afsluiting Scharnier dat het gewicht van het deksel voor 96% opvangt Wire mesh fiberglass vilt voor betere luchtdichte afsluiting en levensduur Gietijzeren kolenrooster Stevig onderstel met geremde wielen Inklapbare zijplankjes van HDPE (high density polyethylene) Divide & Conquer Flexible Cooking System: maak gemakkelijk verschillende hoogtes

Verzending: gratis
€ 2199,00 bij BBQ Experience Center NL

Kamado Big Joe 3 - met onderstel en zijplankjes

Met de Big Joe 3 voert Kamado Joe nog meer innovaties door. Het verbeterde onderstel is volledig gemaakt van gietaluminium en biedt zelfs opbergruimte voor accessoires. Binnen in de Big Joe III is de revolutionaire Super Hyperbolic Insert geplaatst. Dat is een gietaluminium constructie dat een optimale circulatie creëert door lucht samen te brengen en voort te stuwen. De Big Joe 3 bestaat uit 3 levels/ verdiepingen. Daardoor is hij iets hoger dan zijn voorganger. De gepatenteerde aslade is ook weer aanwezig maar er wordt voortaan een Ash Basket standaard meegeleverd. Hierdoor wordt het schoonmaken van jouw Kamado Joe nog gemakkelijker. Het inmiddels bekende Divide & Conquer systeem is ook weer terug te vinden in de Big Joe III. Dit kooksysteem zorgt er voor dat je verschillende bereidingsmethodes tegelijk kunt toepassen omdat alle roosters gehalveerd zijn. De hoogwaardige keramische constructie van de Big Joe III zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en maakt

Verzending: gratis
€ 3149,00 bij BBQ Experience Center NL

Kamado Big Joe 2 - vrijstaand

De Big Joe vrijstaand wordt erg compleet en gebruiksklaar geleverd, afhankelijk van je wensen zou je nog een aantal accessoires erbij kunnen kiezen zoals een pizzasteen, hoes, gietijzeren rooster en de grill expander waarmee je 3 (!) grill lagen krijgt. De Big Joe heeft de volgende eigenschappen en accessoires: Levenslange garantie op de keramische buiten- en binnenschil Zeer compleet geleverd Grillrooster 61 cm Vuurkorf uit 6 delen bestand tegen breken en barsten Ventilatiedop (margrietschijf) uit gegoten aluminium Zelfsluitende vergrendeling voor verbeterde luchtdichte afsluiting Scharnier dat het gewicht van het deksel voor 96% opvangt Wire mesh fiberglass vilt voor betere luchtdichte afsluiting en levensduur Gietijzeren kolenrooster

Verzending: gratis
€ 2049,00 bij BBQ Experience Center NL
Filteren

Gerelateerde pagina's

Kamado Joe

251 barbecues

Kamado Joe pizzasteen

1 barbecues

Kamado Joe Classic

16 barbecues

Kamado Joe Classic 2

3 barbecues

Kamado Joe Big Joe 3

0 barbecues

Kamado Joe ProJoe

0 barbecues

Culinaire hoogstandjes voor grotere groepen

Laat jij graag zoveel mogelijk vrienden, familieleden en buurtgenoten van jouw culinaire uitspattingen genieten? De Kamado Big Joe 2 of een ander model uit deze lijn helpt je daar graag bij. De kamado biedt genoeg ruimte om voor wel dertien personen tegelijk te barbecueën. Zo kun je iedereen tegelijkertijd van een veelzijdig gerecht voorzien en hoeft er geen enkel bord leeg te blijven. Omdat het rooster van Big Joe uit twee delen bestaat, kun je ingrediënten zowel dicht bij het vuur als juist wat verder ervandaan bereiden. De ventilatieschuif helpt je de temperatuur te reguleren.

Optimale temperatuurcontrole

Aan de bovenzijde van de kamado Big Joe tref je een luchtuitvoer regelaar. Aan de onderzijde is een ventilatieopening geplaatst. Middels deze twee openingen kun je de luchttoevoer en de temperatuurregeling nauwkeurig regelen. Zelfs als je nauwelijks ervaring hebt met houtskoolbarbecues, heb je dit binnen de kortste keren onder de knie. Afhankelijk van welke temperatuur je wenst voor je bereidingen is de Kamado Big Joe binnen een kwartiertje klaar voor gebruik. Een stuk sneller dan de traditionele houtskoolbarbecues dus! De kamado is hittebestendig tot duizend graden Celsius. Het keramiek is weer- en windbestendig en roest niet.

Het grilloppervlak

De Kamado Big Joe 2 biedt je in feite alles wat de Classic variant je ook te bieden heeft. Maar dan een stuk groter. Big Joe biedt je namelijk ruimte voor wel drie complete ribstukken. En is één gebraden kippetje niet voldoende om de honger van je gasten te stillen? Een tweede past er met het grootste gemak naast. De dikke, keramische wanden zorgen ervoor dat alle rook en aroma binnen de barbecue blijven. Dit zorgt voor sappig vlees met tongstrelende smaken. De Kamado Big Joe 2 heeft van alle kamado’s op de internationale markt het grootste grilloppervlak.

Stand-alone of inclusief onderstel

Ben je op zoek naar een kamado Big Joe 2, dan ontdek je al gauw dat deze als stand-alone en inclusief onderstel verkrijgbaar is. De stand-alone modellen zijn ideaal voor wie de Big Joe in zijn buitenkeuken wil inbouwen. Deze modellen hebben geen onderstel of zijtafeltjes, maar wijken verder op geen enkel ander punt af. Kies je voor een Big Joe inclusief onderstel met wielen, dan ga je voor de mobiele variant. Deze kamado is makkelijk verplaatsbaar. Uiteraard zijn de vier wielen te blokkeren, waardoor hij altijd stevig staat tijdens het barbecueën.

De meest onderscheidende kenmerken van de Big Joe

De Kamado Big Joe is een barbecue waaraan niets ontbreekt. Enkele van zijn waardevolle features zijn de ingebouwde thermometer (die de temperatuur zowel in Fahrenheit als Celsius weergeeft), de Kontrol Tower luchtschijf in het deksel, het Air Lift Hinge scharnier met zijn geavanceerde veermechanisme, de gepatenteerde uitschuifbare lade en het Divide & Conquer Flexible Cooking systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om van verschillende kookoppervlakken -elk in de vorm van een halve maan- gebruik te maken en deze op variërende hoogten te plaatsen.

Overige kenmerken van de Kamado Joe Big Joe

De Kamado Big Joe bereikt inclusief onderstel een hoogte van 137 centimeter. Dit betekent een prettige en ergonomische werkhoogte. Wanneer je een tweede stel roosters plaatst om op verschillende afstanden tot het vuur te bereiden, kun je het kookoppervlak bijna verdubbelen. De Big Joe bereikt een maximale temperatuur van 400 graden. Ook kun je hem op lagere temperaturen gebruiken om indirect te grillen. De Kamado Big Joe is een flinke jongen. Zijn meer dan honderd kilo is echter makkelijk te verplaatsen met behulp van het onderstel.

Bij een grote barbecue horen grote stukken houtskool

Kamado Joe heeft zijn eigen lijn met houtskool. Voor een kamado van formaat als deze zijn extra grote blokken ideaal. Houtskool XXL van Kamado Joe koop je in een zak van 9 kilo. De houtskool werd in samenwerking met Argentijnse specialisten ontwikkeld. Hij bestaat uit drie soorten hardhout die de grillervaring samen naar een nog hoger niveau weten te tillen. Kamado Joe bewijst het: houtskool is geen bijzaak, maar een essentieel onderdeel van je barbecue.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software