Grill Guru Grill Guru Medium

Er zijn 4 barbecues gevonden

Grill Guru Original Medium

Grill Guru Medium Compleet Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue die authentieke grillmethodes combineert met kwaliteitsmaterialen? Dan is de Grill Guru medium, van Grill Guru, dé barbecue voor jou. Deze barbecue wordt namelijk geleverd met een Plate Setter en een regenhoes. Door de Plate Setter kan je kiezen voor zowel direct als indirect grillen. Bij direct grillen verwijder je de Plate setter en bereid je gerechten op een hogere temperatuur. Hierdoor krijgen ze mooie grillstrepen én een goudbruin jasje. Bij indirect grillen bereid je gerechten met ‘low and slow cooking’. Hierbij wordt het gerecht langzaam en op lage temperatuur bereid. Hiervoor gebruik je de Plate Setter steen. Daarnaast is deze barbecue geschikt voor een rotisserie.  Deze middelgrote bbq, met een grillrooster van 40 cm, beschikt over een gepoedercoate topventilatieschijf en een luchtschuif. Aan de hand hiervan kun jij de temperatuur nauwkeurig bepalen. Deze temperatuur kan je aflezen op de dekselthermometer. De thermometer geeft aan hoeveel graden het binnenin de bbq is, zodat jij de gerechten perfect kunt garen.  De bbq beschikt over vier zwenkwielen, waarvan er twee zijn voorzien van een voetrem. Hierdoor is de bbq makkelijk te verplaatsen én vast te zetten. Daarnaast beschikt de bbq over twee inklapbare bamboezijtafels. Deze tafeltjes zijn erg handig voor het uitstallen van eten en barbecue-accessoires. Doordat de tafeltjes ook inklapbaar zijn, kun je ze inklappen wanneer je ze niet gebruikt, waardoor je ruimte bespaart. Materiaal De buitenkant van de bbq is gemaakt van vuurvast keramiek. Hierdoor is deze bbq bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je kunt grillen, roken, stomen en bakken. Daarnaast houdt keramiek, door een goede isolatie, de warmte optimaal vast.  Het frame van de bbq is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is het metaal beter bestand tegen de weersomstandigheden. Om het frame en de barbecue beter te beschermen, wordt er ook een regenhoes meegeleverd.  Specificaties: Afmetingen grilloppervlak: 40 cm Diameter barbecue buiten: 52 cm Diameter barbecue binnen: 45 cm Hoogte (inclusief onderstel): 117 cm Materiaal grillrooster: RVS (roestvrijstaal) Materiaal vuurkorf en vuurring: vuurvast keramiek Gepoedercoat topventilatieschijf Geïntegreerde dekselthermometer Gepoedercoat onderstel Luchtschuif in de bodem Inklapbare bamboezijtafels Vier zwenkwieltjes (twee met voetrem) Inclusief Plate Setter en regenhoes

Op voorraad — levertijd: 3 - 4 werkdagen — verzending: gratis
€ 599,20 bij Bbqkopen.nl

Grill Guru Hitteschild | Grill Guru Medium

De Grill Guru Plate setter is beschikbaar voor de Grill Guru Large - Medium en compact!

Verzending: gratis
€ 49,95 bij BBQ Experience Center NL

Grill Guru Elevator | Grill Guru Medium

Los van de extra oppervlakte kun je nu vlees, vis en groenten verder van het vuur kunt plaatsen voor een langzamere garing of om warm te houden. Deze grillverhoger is beschikbaar voor de Grill Guru Large, Medium en Compact!

Verzending: gratis
€ 44,95 bij BBQ Experience Center NL

Grill Guru Original | Medium

De Grill Guru Original Medium biedt dezelfde kwaliteit en functionaliteit als zijn grotere broers, maar is door zijn compacte formaat bijvoorbeeld ook geschikt voor kleinere tuinen of balkons. Daarnaast is deze barbecue gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je hem op verschillende plekken kunt gebruiken. Grill Guru Original Medium kenmerken * Poeder coated  topventilatieschijf (https://www.bbqexperiencecenter.nl/tooltip/schoorsteen/). * Roestvrij stalen grillrooster van ø 40 cm. * Handige thermometer voor roken, grillen en bakken. * Binnen vuurkorf en vuurring (https://www.bbqexperiencecenter.nl/tooltip/vuurring/) van vuurvast keramiek. * Poeder coated frame op zwenkwielen waarvan 2 met rem. * Twee handige bamboe inklapbare zijtafels. * Compleet met  plate setter (https://www.bbqexperiencecenter.nl/tooltip/hitteschild/), regenhoes en aspook * Hoogte inclusief chassis 115 cm. * ø buiten 51 cm en ø binnen 45 cm. * Inclusief 20 jaar garantie op de keramische buitenschaal van Grill Guru.

Verzending: gratis
€ 699,00 bij BBQ Experience Center NL
Filteren
© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software