Grandhall GT4

Stijl en performance gaan hand in hand bij de Grandhall GT4

De Grandhall GT4 is een waar pronkstuk voor in je tuin. Behalve zijn uiterlijk is ook zijn vermogen indrukwekkend: zijn vier branders hebben in totaal een output van 22,7 kW. De zijbrander is er voor het bereiden van sausjes, soepen of het warmhouden van gerechten. Met de Grandhall GT4 bewijst het trendsettende Australische merk dat functionaliteit, stijl en luxe prima hand in hand kunnen gaan. De barbecue is vervaardigd van staal en rvs. Zijn afmetingen bedragen 157 x 119 x 61 centimeter.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Grandhall bbq

109 barbecues

Grandhall inbouw bbq

6 barbecues

Grandhall Xenon

9 barbecues

Grandhall G4

11 barbecues

Grandhall G3

6 barbecues

Grandhall GT3

1 barbecues

De gasbranders

Bij het ontwerpen van deze gasbarbecue is door de Australische producent werkelijk overal aan gedacht. Naast de vier rvs branders beschikt hij ook over een infrarood achterbrander van 3,2 kW en een infrarood schroeier. De infrarood brander geeft hitte af doordat de vlam van een standaard gasbrander op een keramische tegel wordt gericht. In die tegel bevinden zich talrijke microscopisch kleine gaatjes, die ervoor zorgen dat de hitte het product goed bereikt. De Grandhall GT4 heeft drie geëmailleerd gietijzeren roosters en één geëmailleerd gietijzeren bakplaat. Het grilloppervlak beslaat 80 x 44,8 centimeter.

De Grandhall GT4 als inbouwexemplaar

De Grandhall GT4 is ook als inbouwexemplaar verkrijgbaar. De top van deze inbouw gasbarbecue heeft een afmeting van 91,5 x 51 x 62 centimeter en is het ideale exemplaar om je eigen complete buitenkeuken mee te bouwen. Bijvoorbeeld onder een overkapping of op je veranda. Op basis van de inbouwvariant kun je ook een Island Set samenstellen. Houd er rekening mee dat inbouwmodellen van Grandhall niet standaard over een zijbrander beschikken. Deze kun je wel los bijbestellen.

Beschermende afdekhoes

De Grandhall GT4 is niet zomaar een barbecue, maar het oogappeltje van elke grillmeister die hem in huis haalt. En een pronkstuk als deze wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Daarom doe je er goed aan een beschermende afdekhoes aan te schaffen. Deze beschermt je barbecue tegen de gevolgen van regen en andere weerselementen en zorgt ervoor dat ook insecten en vuil geen kans krijgen je barbecue binnen te dringen. Wanneer je hem volgend jaar uit zijn beschermende hoes haalt, ziet hij eruit als nieuw en is hij zo goed als klaar voor gebruik.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software