Grandhall GT3

De Grandhall GT3

De Grandhall GT3 is een van de paradepaardjes van de G-serie van dit Australische merk en een prachtige barbecue voor op veranda’s en onder overkappingen. De strakke Grandhall bbq GT3 zorgt ervoor dat je altijd buiten kunt genieten van een veelzijdige en perfect bereide maaltijd. Dankzij zijn grote kap wordt de warmte goed vastgehouden, wat gunstig is voor de garing van het vlees. Niet alleen is de Grandhall Premium GT3 als trolley verkrijgbaar, ook een inbouwmodel behoort tot de mogelijkheden. Je plaatst deze op een zelfgemaakt aanrecht of combineert hem met de Grandhall Island Set.

Er zijn 1 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Grandhall bbq

125 barbecues

Grandhall gas bbq

0 barbecues

Grandhall Xenon

11 barbecues

Grandhall G4

16 barbecues

Grandhall G3

7 barbecues

Grandhall GT4

0 barbecues

Voldoende ruimte op het gietijzeren grilloppervlak

Het ruime grilloppervlak van de Grandhall Premium GT3 (60 x 44 centimeter) zorgt ervoor dat je met gemak voor een grotere groep mensen kookt. Het bestaat uit twee geëmailleerd gietijzeren roosters. Wil je niet alleen grillen, maar ook bakken? Dan vervang je een van de roosters van de Grandhall GT3 door de gietijzeren bakplaat (plancha), die je ook krijgt meegeleverd. De gasbarbecue bestaat uit drie rvs branders die samen een vermogen van 13,1 kW hebben. Elke brander kan individueel worden gecontroleerd met de stijlvolle bedieningsknoppen aan de voorzijde van het paneel.

Binnen een paar minuten de hamburgers op de grill

Naast de bedieningsknoppen van de Grandhall bbq GT3 bevindt zich de elektronische ontstekingsknop. Met slechts één druk op deze knop is de barbecue aangestoken. Binnen enkele minuten heeft de Grandhall GT3 de gewenste kooktemperatuur bereikt en kun je de eerste etenswaren op de grill plaatsen. In het deksel van de Grandhall GT3 bevindt zich een geïntegreerde thermometer, zodat je de binnentemperatuur makkelijk in de gaten kunt houden. De zijtafels aan beide zijden van de gasbarbecue geven je meer dan voldoende ruimte voor de bereiding van je gerechten.

De Grandhall Premium GT3 inbouwen in je eigen meubel

Wil je deze gasbarbecue in een eigen meubel inbouwen? Dan bestel je de rechthoekige top ervan. Het is wel belangrijk de inbouwmaat van de Grandhall GT3 te weten, zodat je hiermee tijdens het bouwen van je eigen aanrecht rekening mee kunt houden. De inbouwmaat van de Grandhall GT3 is 61,3 centimeter x 59,3 centimeter. Het kookoppervlak bedraagt 60 x 45 centimeter.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software