Campingaz gas bbq

Makkelijk en veelzijdig koken op een Campingaz gas bbq

Met een Campingaz gas bbq is het buitenleven helemaal compleet. Een gasbarbecue van dit Franse merk beschikt over alle toepassingen die jou het zorgeloos barbecueën mogelijk maken. Zo heb je met een Campingaz gas bbq de beschikking over een ruim kookoppervlak, efficiënte vetopvang, warmhoudrekken én een elektronische ontsteking. Zelfs wanneer je geen ervaring hebt met barbecues die op gas werken, is het aansteken een fluitje van een cent. Met behulp van de vele verkrijgbare Campingaz accessoires kun je het koken vervolgens zo veelzijdig maken als je wilt.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Campingaz bbq

1 barbecues

Gasbarbecues

119 barbecues

Weber gas bbq

34 barbecues

CADAC gas bbq

4 barbecues

Boretti gas barbecues

11 barbecues

Campingaz buitenkeuken

0 barbecues

De Campingaz gasfles

Om een gasbarbecue van dit merk te kunnen gebruiken, heb je -net als een gasdrukregelaar- ook een Campingaz gasfles nodig. Je herkent deze aan zijn blauwe kleur. De Campingaz gasfles is over de hele wereld verkrijgbaar. Op bijna elke camping of kampeerwinkel binnen de Europese Unie is hij verkrijgbaar. Type 901 bevat 0,7 liter gas (400 gram), type 904 bevat 3,1 liter gas (1800 gram) en type 907 bevat 4,7 liter gas (2750 gram). Op een gasbarbecue verbruik je per vier personen tussen de 30 en 70 gram per uur.

De Campingaz CP250 gas cartouche bevat 220 gram gas en kan met behulp van het zelfsluitende ventiel worden losgekoppeld en aangesloten. Het veiligheidsventiel zorgt ervoor dat het gas niet kan ontsnappen. Dit is niet alleen belangrijk voor het opbergen, maar ook wanneer je de CP250 op verschillende toestellen wilt kunnen gebruiken. Behalve over de gasfles en koppelstukken dien je over de juiste camping gas aansluitingen te beschikken. Camping gas aansluitingen kunnen nippel- of schroefdraadaansluitingen zijn.

Modules die je helpen je kookkunsten te laten zien

Met een Campingaz gas bbq kook je net zo uitgebreid in de buitenlucht als je maar wenst. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar, die door het Franse merk ook wel modules worden genoemd. Zo kun je barbecueën als een ware Bourgondiër. Wil jij je kookmogelijkheden uitbreiden? Overweeg dan de aanschaf van een paellapan, een wokpan, een braadpan of een gevogelterooster voor een sappig kippetje. Ook de pizzasteen (inclusief snijder) is mateloos populair, net als het elektrisch aangedreven draaispit.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software