CADAC Safari Chef

Zo multifunctioneel was een draagbare barbecue nog nooit

Op zoek naar een multifunctioneel barbecue- en grillsysteem dat ideaal is voor op het balkon, de camping of om elders met je mee te nemen in de buitenlucht? Dan is de CADAC Safari Chef 2 misschien wel het apparaat voor jou. Dankzij zijn inklapbare pootjes en meegeleverde draagtas kun je hem overal mee naartoe nemen. De CADAC Safari Chef behoort tot de meest veelzijdige draagbare barbecues die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn. Iets wat hij te danken heeft aan zijn selectie kookoppervlakken die je standaard bij je bestelling ontvangt.

Er zijn 2 barbecues gevonden

CADAC | Safari Chef 2 Lite | HP Gasbusje

Deze draagbare, veelzijdige gasbarbecue weegt minder dan 4 kg en heeft maar liefst vier verschillende kookoppervlakken; een brander met pandrager, een BBQ rooster, een bakplaat en een deksel (ook als soeppan te gebruiken). De Safari Chef is verkrijgbaar als lagedruk toestel (LP) en als hogedruk toestel (HP). De hogedruk versie werkt op een EN417 gascartridge, zoals de CADAC 500g cartridge of de 445g cartridge. Je schroeft de gascartridge rechtstreeks onder de BBQ en je bent klaar om te barbecueën! Het lagedruk toestel werkt op een hervulbare gasfles. Let op: gasfles, drukregelaar en/of Power Pak zijn niet inbegrepen. De Safari Chef is eenvoudig mee te nemen dankzij de inklapbare pootjes en de meegeleverde draagtas. Een ideale BBQ voor gebruik op de camping, op het balkon of in het park! Voordelen van de Safari Chef 2 Lite HP - Compacte, lichtgewicht gasbarbecue (ø 30cm) - Inclusief 3 kookoppervlakken - Automatische piëzo-ontsteking - Inklapbare pootjes voor compact opbergen - Met handige opbergtas - Incl. pandrager, BBQ rooster en pan/deksel

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: € 9,95
€ 124,95 bij Fonteyn.nl

CADAC | Safari Chef 2 HP | HP Gasbusje

Deze draagbare, veelzijdige gasbarbecue weegt minder dan 4 kg en heeft maar liefst vier verschillende kookoppervlakken; een brander met pandrager, een BBQ rooster, een bakplaat en een deksel (ook als soeppan te gebruiken). De Safari Chef is verkrijgbaar als lagedruk toestel (LP) en als hogedruk toestel (HP). De hogedruk versie werkt op een EN417 gascartridge, zoals de CADAC 500g cartridge of de 445g cartridge. Je schroeft de gascartridge rechtstreeks onder de BBQ en je bent klaar om te barbecueën! Het lagedruk toestel werkt op een hervulbare gasfles. Let op: gasfles, drukregelaar en/of Power Pak zijn niet inbegrepen. De Safari Chef is eenvoudig mee te nemen dankzij de inklapbare pootjes en de meegeleverde draagtas. Een ideale BBQ voor gebruik op de camping, op het balkon of in het park! Voordelen van de Safari Chef 2 HP: - Compacte, lichtgewicht gasbarbecue (ø 30cm) - Inclusief 4 kookoppervlakken - Automatische piëzo-ontsteking - Inklapbare pootjes voor compact opbergen - Met handige opbergtas - Incl. pandrager, BBQ rooster, bakplaat en pan/deksel

Levertijd: 1-3 werkdagen — verzending: € 9,95
€ 144,95 bij Fonteyn.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

CADAC bbq

20 barbecues

CADAC pizzasteen

0 barbecues

CADAC Carri Chef

0 barbecues

CADAC Citi Chef 40

3 barbecues

CADAC Citi Chef 50

0 barbecues

CADAC Grillo Chef

0 barbecues

Het verschil met de CADAC Safari Chef 1

CADAC bracht de Safari Chef 2 enkele jaren geleden op de markt als opvolger van de Safari Chef 1. De gebruikers van de nieuwe versie zijn eensgezind. Hun ervaringen zijn dankzij een aantal aanpassingen nóg positiever dan voorheen. Wat er is veranderd? De CADAC Safari Chef 2 heeft piëzo ontsteking, kookoppervlakken met een verbeterde antiaanbaklaag, hittebestendige handgrepen en -niet te vergeten- een gewicht van nog geen vier kilo: twintig procent lichter dan zijn voorganger.

Geen recept te gek

De CADAC Safari Chef 2 heeft een afmeting van 32 x 32 x 39 centimeter. Het totale gewicht van het apparaat bedraagt 3,6 kilo: niet veel meer dan de wijnflessen die je tijdens de barbecue opentrekt. Het leuke van het apparaat is dat je het -ondanks dat hij al over vijf kookoppervlakken beschikt- met allerlei extra onderdelen kunt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een pizzasteen of een paellapan. Zo kun je alle recepten maken die je maar wenst.

De CADAC Safari Chef 2 LP en de CADAC Safari Chef 2 HP

Voornemens dit apparaat in de aanbieding te kopen? Het is in twee versies verkrijgbaar. De CADAC Safari Chef 2 LP is een lagedruktoestel die met een slang en een drukregelaar op een navulbare gasfles werkt. Als alternatief kun je de CADAC Safari Chef 2 LP op een CADAC Power Pak aansluiten. De CADAC Safari Chef 2 HP werkt op zijn beurt op een EN417 gascartridge.

Wat kun je allemaal met de CADAC Safari Chef 2?

Met de CADAC Safari Chef 2 kun je werkelijk alles bereiden wat je wilt. Heb je vandaag zin in een biefstuk, een pizza, of misschien een pittig wokgerecht? Je hebt alle benodigde kookoppervlakken tot je beschikking. Zo krijg je naast het barbecuerooster ook een omkeerbare bakplaat met antiaanbaklaag en een wok bij het apparaat. Ook kun je de CADAC Safari Chef als fornuis gebruiken door er gewoon een pan op te zetten. Gebruik je het deksel en het barbecuerooster tegelijk, dan creëer je een mini-oven.

Onderhoud en schoonmaak

De bakplaat van de CADAC Safari Chef is voorzien van een duurzame en organische coating. Voor een zo lang mogelijke levensduur ervan gebruik je keukengerei van hout of kunststof. Voordat je de barbecue gebruikt, vet je de grillplaat in met olie. Na afloop volstaan een spons en een sopje om hem schoon te maken. Om beschadiging van de coating te voorkomen, vermijd je schurende reinigingsmiddelen. Na het schoonmaken vet je de grillplaat weer in met een laagje olie. Het apparaat zelf maak je schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software