CADAC pizzasteen

De lekkerste pizza’s uit eigen tuin

Als je je ogen sluit en terugdenkt aan je vakantie in Italië, kun je je vast nog dat knapperige geluid van die pizza herinneren op het moment dat je je tanden erin zette. Die dunne, superkrokante bodem weten maar weinig pizzabakkers in eigen land te evenaren. Tenzij ze natuurlijk aan de slag gaan met een CADAC pizzasteen! De pizzasteen van CADAC werd speciaal ontworpen voor het gebruik op zijn gasbarbecues. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je pizza te beleggen. De pizzasteen doet de rest van het werk voor je.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

CADAC bbq

20 barbecues

CADAC gas bbq

4 barbecues

CADAC grilllaat

0 barbecues

CADAC Meridian

0 barbecues

CADAC Carri Chef

0 barbecues

CADAC Citi Chef 50

0 barbecues

Het gebruik van de CADAC pizzasteen

De CADAC pizzasteen is geschikt voor tal van modellen van dit Zuid-Afrikaanse merk, waaronder de populaire CADAC Citi Chef 2, de CADAC Citi Chef 50 en de CADAC Safari Chef 2. Uiteraard is de steen ook te gebruiken op andere gas- en houtskoolbarbecues. Een CADAC pizzasteen van 25 cm, 42 cm of elk ander formaat is van een vlamverdeler voorzien. Deze gebruik je om te voorkomen dat bepaalde delen van de pizza verbranden omdat de vlammen daar sterker zijn. De CADAC pizzasteen kan ook in je elektrische oven worden gebruikt.

Hoogwaardig keramiek

Of je nu de CADAC pizzasteen van 25 cm, 33 cm, 36 cm of 42 cm gebruikt, voor alle afmetingen geldt hetzelfde advies: plaats de keramieken steen direct op je barbecue alvorens deze al torenhoge temperaturen heeft bereikt. Plaats je een koude steen op een gloeiend hete barbecue, dan kan het keramiek barsten. Ondanks dat is een pizzasteen van CADAC bestand tegen hoge temperaturen. Keramiek neemt het vocht van het pizzadeeg op, wat zorgt voor die heerlijk knapperige bodem. De pizzasteen is voorzien van een verchroomde houder, wat hem makkelijker op te pakken maakt.

De CADAC pizzaschep

Of je met de CADAC pizzasteen van 25 cm nu een bescheiden pizza maakt of een grote steen gebruikt voor een pizza van familieformaat, een pizzaschep is een handig en haast onmisbaar hulpmiddel. Zo breng je de pizza gemakkelijk van de barbecue naar je bord. De pizzaschep is vervaardigd van roestvrij staal en vaatwasserbestendig. De schep, ook wel Pizza Lifter genoemd, heeft een comfortabele, soft grip handgreep.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software