CADAC Meridian

De CADAC Meridian: niet zomaar een barbecue, maar een complete buitenkeuken

De CADAC Meridian lijn bestaat uit een aantal stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige buitenkeukens. De barbecues werken op gas en bieden je een variëteit aan kookmogelijkheden, die je tegelijk kunt gebruiken. Je kunt kiezen voor een gehele verrijdbare buitenkeuken die niet gemonteerd hoeft te worden, of een top die je in een zelfgemaakte buitenkeuken van hout of steen plaatst. Dankzij zijn rubberen voetjes staat een dergelijke CADAC Meridian extra stevig. Met deze units kook je voor ongeveer twaalf personen tegelijk.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

CADAC bbq

31 barbecues

CADAC skottelbraai

0 barbecues

CADAC grilllaat

0 barbecues

CADAC pizzasteen

2 barbecues

CADAC Safari Chef

3 barbecues

CADAC Grillo Chef

0 barbecues

Drie of vier branders?

Wanneer je het aanbod bekijkt, zie je al gauw dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen de CADAC Meridian 3 en de CADAC Meridian 4. Het verschil zit hem in de hoeveelheid branders. Zo wordt de CADAC Meridian 3 ook wel 3B genoemd en de Meridian 4 op zijn beurt 4B. De variant met vier branders heeft een iets hogere prijs. Behalve de keuze wat betreft het aantal branders maak je ook een keuze op het gebied van kleur. Beide versies bestaan in een zwarte en een zilverkleurige uitvoering.

CADAC Meridian 3 en 4

Eén ding is zeker: de CADAC Meridian haalt de Bourgondiër in je naar boven. De barbecue zorgt ervoor dat je wat bereidingstechnieken betreft alle kanten op kunt. Zo serveer je elke keer precies datgene waar je zin in hebt en gaat het barbecueën nooit vervelen. Ook kun je verschillende kookaccessoires tegelijk gebruiken, zodat de ene gast kan genieten van een hamburger terwijl de andere zijn tanden liever in een pizza zet. De CADAC Meridian 3 heeft een totaal vermogen van 12,5 kW, de CADAC Meridian 4 heeft een vermogen van 15,3 kW.

CADAC Meridian Woody

Ook de CADAC Meridian Woody mogen we niet vergeten. Zowel beginners als professionals kunnen uit de voeten met deze buitenkeuken. Hij heeft drie roestvrijstalen branders. Met de piëzo ontsteking activeer je ze eenvoudig en snel. Ook beschikt de CADAC Meridian Woody over een zijbrander. De buitenkeuken is vervaardigd van roestvrijstaal en het duurzame en luxe ogende Rhinowood, afkomstig uit Zuid-Afrika. Met dit materiaal beleef je heel wat jaartjes kookplezier!

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software