CADAC Grillo Chef

CADAC Grillo: compacte barbecue inclusief pandrager

De CADAC Grillo Chef is een zeer compacte gasbarbecue van CADAC die eenvoudig in elkaar te zetten en te demonteren is. Je schroeft de driepoot eenvoudig los en vast en neemt het apparaat in de handige, meegeleverde draagtas overal mee naartoe. De barbecue weegt slechts zes kilo. Niet alleen ontvang je bij je bestelling de CADAC Grillo Chef 2 zelf, maar ook een barbecuerooster, een pandrager en een deksel. De CADAC Grillo leent zich perfect voor het grillen van vlees, vis en groenten.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Barbecue die ook als fornuis te gebruiken is

De CADAC Grillo Chef 2 is eenvoudig in gebruik. Zelfs als je geen ervaring hebt met gasbarbecues, heb je hem zo aan de praat. Je stelt hem in werking met de automatische piëzo ontsteking. Er komt dan een klein elektrisch vonkje vrij dat de brander ontsteekt. De barbecue heeft één brander met een vermogen van 3 kW. Het kookoppervlak heeft een diameter van 38 centimeter. Met behulp van de meegeleverde pandrager kun je de CADAC Grillo Chef ook als fornuis gebruiken. Handig voor als je een soepje, sausje of pasta wilt maken.

Organische coating: duurzaam, milieuvriendelijk en eenvoudig te reinigen

Het barbecuerooster van de CADAC Grillo Chef 2 is voorzien van een GreenGrill keramische coating. Dit is een antiaanbaklaag die geheel van organische materialen is gemaakt en daardoor behalve duurzaam ook milieuvriendelijk is. Gebruik wel houten of plastic keukengerei, om beschadiging te voorkomen. Het rooster is eenvoudig schoon te maken. Schaf je de CADAC Grillo Chef 2 chef pan aan als extra accessoire? Ook deze is van dezelfde coating voorzien.

De makkelijkst verplaatsbare gasbarbecue

De CADAC Grillo is niet alleen ideaal voor in je tuin of op je balkon of (dak)terras, je neemt hem ook nog eens moeiteloos overal mee naartoe. Naar het park bijvoorbeeld, naar de boot, of naar de camping. Dankzij zijn lichte gewicht en de handige draagtas is het verplaatsen van de barbecue een fluitje van een cent. De CADAC Grillo Chef 2 werkt op verschillende typen gasflessen: 10,5 kg grijs (butaan), 10,5 kg grijs (butaan/propaan), 5 kg groen (butaan) en 5 kg groen (butaan/propaan).

Het reinigen van de CADAC Grillo Chef

Na het gebruik van de CADAC Grillo laat je het toestel eerst afkoelen voordat je het schoonmaakt. Warm water en mild afwasmiddel volstaan voor het schoonmaken van het grillrooster. Schurende schoonmaakmiddelen kunnen het oppervlak beschadigen. Voor hardnekkig vuil kun je de CADAC cleaner gebruiken. Voor de buitenkant van de barbecue en de gasfles gebruik je een vochtige doek. Door de CADAC Grillo na elk gebruik te reinigen, realiseer je een zo lang mogelijke levensduur.

Maak van je barbecue een veelzijdig kooktoestel

De CADAC Grillo Chef 2 is uit te breiden met diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de paellapan, waarmee je moeiteloos een paella bereidt die je haast doet vermoeden in Spanje te zijn. En wat dacht je van de pizzasteen? Het keramiek van de steen onttrekt het vocht aan het pizzadeeg, waardoor je die perfecte knapperige bodem verkrijgt. Ook de omkeerbare bak- en grillplaat is een populaire accessoire. Van je CADAC Grillo Chef maak je zo een wel heel veelzijdig kooktoestel!

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software