CADAC Citi Chef 50

CADAC Citi Chef 50

De CADAC Citi Chef 50 is een moderne gasbarbecue met een diameter van 48 centimeter. Hij heeft een afmeting van 86 x 55 x 102 centimeter en biedt voldoende ruimte om vijf tot acht personen van een heerlijke maaltijd te voorzien. Zijn twee handgrepen en soepele zwenkwielen maken het makkelijk de Citi Chef 50 van CADAC te verplaatsen. De barbecue steek je aan met behulp van de piëzo drukknop en het openzetten van de gastoevoer tegelijk. De elektrische vonk zal het gas ontvlammen, waarna je meteen met de CADAC Citi Chef 50 aan de slag kunt.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

CADAC bbq

20 barbecues

CADAC gas bbq

4 barbecues

CADAC Meridian

0 barbecues

CADAC Carri Chef

0 barbecues

CADAC Citi Chef 40

3 barbecues

CADAC Safari Chef

2 barbecues

De handigheidjes van de CADAC Citi Chef 50

De Citi Chef 50 van CADAC betreft een barbecue met een rooster en een geëmailleerd deksel met geïntegreerde thermometer. Zo houd je eenvoudig in de gaten of er binnen in de barbecue de gewenste temperatuur heerst. De handgreep van het deksel heeft een hittebestendige handgreep. Indien gewenst kun je het deksel aan de zijkant haken, zodat het als windscherm of spatscherm tegen vet kan fungeren. Voor de gasfles bestaat een handige opbergruimte. Zo houd je je kookplek opgeruimd en overzichtelijk.

Lekker én verantwoord barbecueën

Met de Citi Chef 50 van CADAC zet je niet alleen de lekkerste maaltijden voor jezelf en je gasten op tafel, koken doe je ook nog eens heel verantwoord. Het rooster van deze gasbarbecue is namelijk voorzien van de CADAC GreenGrill coating. Deze keramische coating is uitsluitend van organisch materiaal vervaardigd en bevat geen giftige stoffen. Bovendien is deze coating veel sterker en duurzamer dan de traditionele antiaanbaklagen. De coating van het rooster weerstaat bovendien hogere temperaturen en weet de hitte beter te verdelen en vast te houden.

Schoonmaken in een handomdraai

Niet alleen is de Citi Chef 50 van CADAC eenvoudig in gebruik, ook over het schoonmaken hoef je je geen zorgen te maken. De GreenGrill coating en het vetopvangbakje onder de barbecue zorgen hier mede voor. De houten zijtafels die je voor al je benodigdheden gebruikt, neem je na het barbecuefeestje af met een vochtige doek. Berg je barbecue altijd op in de speciaal voor hem ontworpen afdekhoes. Zo blijft hij optimaal beschermd tegen vuil, insecten en weersinvloeden.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software