CADAC Carri Chef

Wie de Carri Chef eenmaal gebruikt, wil nooit meer anders

Voor veel kampeerders is de CADAC Carri Chef 2 een onmisbare partner voor in de zomermaanden geworden. Hij is compact, lichtgewicht en eenvoudig op te bouwen. Ondanks zij kleine formaat beschikt de CADAC Carri Chef over een krachtige brander. Het grillrooster, dat een diameter van 46 centimeter heeft, is groot genoeg om maaltijden voor het hele gezin of een groep vrienden op te bereiden. Behalve op de camping is de CADAC Carri Chef 2 natuurlijk ook te gebruiken in je tuin, op het balkon, in het park of op de boot.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

CADAC gas bbq

4 barbecues

CADAC skottelbraai

0 barbecues

CADAC Citi Chef 40

3 barbecues

CADAC Safari Chef

2 barbecues

CADAC Citi Chef 50

0 barbecues

CADAC Grillo Chef

0 barbecues

Maximale gebruiksvriendelijkheid

Deze tweede CADAC Carri Chef is het jongere broertje van de CADAC Carri Chef 1 en is een maximaal gebruiksvriendelijke bbq. De CADAC Carri Chef is voorzien van een piëzo ontsteking, waardoor het aansteken van de barbecue een fluitje van een cent is. Met een brander die een vermogen van 3,7 kW heeft, is hij lekker snel op temperatuur en kun je de eerste etenswaren al vlot op het rooster leggen. De temperatuur regel je met de traploze draaiknop. Onder deze bbq bevindt zich een plankje voor al je accessoires.

Alle kookmogelijkheden met de Deluxe versie

Maar het assortiment Carri Chef is nog breder. Kies je voor de CADAC Carri Chef Deluxe, dan haal je een veelzijdige gasbarbecue in huis die je alle kookmogelijkheden geeft die je maar wenst. Ook voor deze variant vind je via bbq-zaak.nl regelmatig aanbiedingen. De CADAC Carri Chef Deluxe heeft vijf verwisselbare kookoppervlakken, waaronder een barbecuerooster en een omkeerbare bak- en grillplaat. Gebruik je het barbecuerooster van de CADAC Carri Chef Deluxe in combinatie met het deksel, dan creëer je een oven. Zo kun je ook broodjes of een pizza bakken.

De alleskunner uit de Carri Cheflijn

De CADAC Carri Chef 2 Deluxe is weer de opvolger van de Deluxe versie. De CADAC Carri Chef 2 Deluxe is een bijzondere combo: je haalt hier zowel een barbecue als een Skottelbraai mee in huis. Een echte alleskunner dus! Of je nu wilt koken, bakken, roerbakken, barbecueën of iets anders: alles kan met deze uitvoering. Het barbecuerooster heeft een diameter van 47 centimeter en de Skottelbraai heeft een diameter van 48 centimeter. Je kunt de Carri Chef 2 Deluxe uitbreiden met diverse onderdelen. Populaire accessoires zijn onder andere de paellapan en de pizzasteen.

Gebruiksgemak dat bijna geen enkel ander apparaat je kan bieden

Om de verschillende onderdelen van je Carri Chef apparaat te verwisselen, heb je geen gereedschap nodig. Het in elkaar zetten en demonteren van je nieuwe beste vriend gaat al net zo snel en eenvoudig. Bij je bestelling krijg je een draagtas meegeleverd. Deze maakt het nog makkelijker het apparaat te transporteren en het onderweg goed te beschermen. Ook als het seizoen voorbij is, berg je de Carri Chef goed beschermd op in zijn tas. Zo is hij de volgende keer direct weer klaar voor gebruik. Een kind kan de was doen!

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software