CADAC buitenkeuken

Een CADAC buitenkeuken biedt je luxe en maximale functionaliteit in één

Het Zuid-Afrikaanse merk CADAC vergaarde wereldwijd faam met zijn Skottelbraai, maar weet ook op het gebied van buitenkeukens meer dan genoeg te bieden. Sterker nog, CADAC behoort ook hier tot de grootste spelers op de markt. Kies je voor een buitenkeuken van CADAC, dan betekent dat een keuze voor een compleet uitgerust en luxe ogende barbecue. Een CADAC buitenkeuken is in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Beschik je al over een module voor een apparaat, dan is een CADAC inbouw bbq een goede keuze.

Er zijn 1 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

CADAC gas bbq

4 barbecues

CADAC skottelbraai

0 barbecues

CADAC grilllaat

0 barbecues

CADAC pizzasteen

0 barbecues

CADAC Meridian

0 barbecues

CADAC Carri Chef

0 barbecues

Krachtige branders

Zoals je wellicht weet heeft een gasbarbecue doorgaans meerdere branders die je apart kunt regelen. Dat is bij een buitenkeuken van CADAC niet anders. De aanwezigheid van verschillende branders zorgt ervoor dat je onafhankelijke bereidingszones kunt creëren én indirect kunt grillen. Voor het barbecueën in grotere groepen geldt het advies een apparaat met drie of vier branders aan te schaffen. Over dit aantal beschikt elke CADAC buitenkeuken. Infraroodbranders en zijbranders -voor het bereiden van bijvoorbeeld een soepje of een sausje- maken de keuken helemaal compleet.

Populaire modellen

Zoals gezegd is een buitenkeuken van CADAC in veel verschillende varianten verkrijgbaar. De Entertainer 3 Classic is een instapmodel met drie hoofdbranders en een kookoppervlak van 63 x 48 centimeter. De Entertainer 3 Classic Side Burner is bijna hetzelfde, maar beschikt ook over een zijbrander met een vermogen van 3,6 kW. De CADAC Braaimaxx is er voor de doorgewinterde barbecueliefhebber. Het oogappeltje van de Zuid-Afrikaanse fabrikant geeft je haast oneindige mogelijkheden. De Meridian is op zijn beurt een CADAC inbouw bbq voor wie zelf al een module of tafel in zijn tuin heeft staan.

Uitbreiding met accessoires

Het leuke van CADAC is dat het merk bij alle barbecues modules hanteert. Met modules bedoelen we accessoires waarmee het buiten koken nog veelzijdiger wordt. Hierbij kun je denken aan een paellapan, een stenen bakplaat voor pizza’s, braadroosters en meer. Via bbz-zaak.nl vind je uiteraard regelmatig dergelijke uitbreidingen tegen een aantrekkelijke aanbieding. Er bestaat zelfs een heus CADAC kookboek waarmee je volop inspiratie kunt opdoen. Zo ben je helemaal klaar voor het zomerseizoen!

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software