CADAC grilllaat

Hierom is de CADAC grillplaat onmisbaar

Behoor jij tot de rasechte barbecueliefhebbers? Dan kun je vast niet wachten tot het zomerseizoen weer van start gaat. Je CADAC barbecue benut je optimaal door allerlei handige toevoegingen, zoals een CADAC grillplaat. Een grillplaat van CADAC heeft een geribbeld oppervlak en gebruik je om vlees en vis op hoge temperaturen mee te bereiden. Op deze manier behouden ze hun sappen én krijgen ze die karakteristieke grillstrepen. Met het gebruik van een non-stick CADAC grillmat op een rooster zorg je ervoor dat je etenswaren niet aankoeken of door het rooster vallen.

Er zijn 1 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

CADAC bbq

94 barbecues

CADAC skottelbraai

4 barbecues

CADAC pizzasteen

10 barbecues

CADAC Citi Chef 40

9 barbecues

CADAC Safari Chef

11 barbecues

CADAC Grillo Chef

2 barbecues

De omkeerbare bak- en grillplaat van CADAC

Een wel heel handige CADAC grillplaat is de omkeerbare variant. Je gebruikt deze voor bijvoorbeeld de Citi Chef 40. De geribbelde kant is de grillplaat, die je gebruikt voor het grillen van vlees en vis, maar ook groenten. De vlakke zijde gebruik je als bakplaat. Bijvoorbeeld wanneer je een eitje of een pannenkoek wilt bereiden, of lekker gekruide aardappeltjes. Dankzij deze CADAC grillplaat hoef je nooit meer te kiezen en heb je slechts één item nodig voor beide bereidingsvormen.

GreenGrill coating

Het overgrote deel van de CADAC kookoppervlakken is voorzien van een GreenGrill coating. Dit is een keramische coating die van organische materialen is vervaardigd en veel sterker en duurzamer dan een reguliere antiaanbaklaag is. Ook verdraagt een GreenGrill grillplaat van CADAC hogere temperaturen beter en weet het deze ook beter vast te houden. Dit betekent dus dat je ook minder gas nodig hebt. Een dergelijke CADAC grillplaat schoonmaken is een fluitje van een cent. De CADAC grillplaat schoonmaken doe je met water en mild afwasmiddel.

De Teppanyaki plaat

Je apparaat kun je ook uitbreiden met een Teppanyaki plaat van CADAC. Teppanyaki is een moderne Japanse bereidingsmethode waarbij vlees, vis en groenten op een hete grillplaat worden gegaard. Deze in Japanse stijl uitgevoerde grillplaat van CADAC is onder andere geschikt voor de Meridian buitenkeuken. De plaat is voorzien van rvs handgrepen. Voor alle andere grillplaten geldt dat deze in verschillende grootten zijn uitgevoerd, elk voor een specifiek type barbecue. Ga van tevoren dus goed na of je een diameter van bijvoorbeeld 36 cm, 47 cm of een andere afmeting nodig hebt.

© 2022 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software