Boretti Totti

De Boretti Totti: houtskoolbarbecue die zich met een kleine buitenkeuken mag meten

De Boretti Totti is een houtskoolbarbecue uit de Inizio collectie. Het apparaat heeft een retro design en is compact genoeg om ook in een kleinere tuin te kunnen plaatsen. Barbecueën doe je met de Boretti Totti bbq voor maximaal acht personen. Zijn vier handige, weerbestendige wielen maken het mogelijk hem naar elke gewenste plek van je tuin of terras te manoeuvreren. De Boretti Totti is voorzien van vele functies en gadgets. Zo biedt hij alle voordelen van een buitenkeuken, terwijl je je eten op de traditionele houtskoolmethode kunt bereiden.

Er zijn 3 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Boretti houtskool barbecues

20 barbecues

Boretti Tonello

5 barbecues

Boretti Barilo

9 barbecues

Boretti Terzo

5 barbecues

Boretti Fratello

9 barbecues

Boretti Carbone

7 barbecues

De belangrijkste features

De Boretti Totti bbq heeft een afmeting van 102 x 111 x 60 centimeter. Grillen doe je op een werkhoogte van 87 centimeter. Het kookoppervlak bedraagt 39 x 44 centimeter: genoeg voor het hele gezin of een groepje vrienden. De houtskoolbarbecue weegt 26 kilo. Zijn twee inklapbare zijtafels geven je alle ruimte die je nodig hebt voor je spullen. Aan de zijtafel aan de rechterzijde tref je enkele handige gereedschapshaken. Aan de onderkant van de Boretti Totti bbq bevindt zich een opbergruimte. Naast de geïntegreerde thermometer is ook de flesopener een geliefde gadget.

Optimale temperatuurcontrole middels de ventilatieroosters

De strakke houtskoolbarbecue heeft maar liefst vier ventilatieroosters. Deze geven jou als griller maximale controle over de luchttoevoer. Door de toevoer juist te regelen, realiseer je de perfecte temperatuur voor je barbecue. Voor het aanmaken van de briketten kun je een brikettenstarter aanschaffen. Zo komen de briketten gauw op de gewenste temperatuur. Wil je de Boretti Totti bbq doven, dan sluit je alle luchtroosters. Het gebrek aan zuurstof zorgt ervoor dat de kolen snel uitgaan.

Grillen wordt nóg succesvoller met de gietijzeren grillroosters

De Boretti Totti is uitgerust met gietijzeren grillroosters, iets waarvan de harten van fervente grillers sneller gaan kloppen. Gietijzer is duurzaam materiaal dat warmte optimaal vast weet te houden. Het is beter bestand tegen hoge temperaturen dan een standaard barbecuerooster. Ook koelt gietijzer niet zomaar af wanneer je er koude ingrediënten op legt. Het grillen en dichtschroeien van vlees wordt met het gietijzeren rooster van deze houtskoolbarbecue een nog groter succes.

Plaats de barbecue waar je maar wilt

Is het barbecueseizoen aangebroken? Haal dan de Boretti Totti hoes van het apparaat en geef hem weer een mooi plekje in je tuin of op het terras. Het apparaat heeft vier stevige wielen, wat het erg makkelijk maakt de bbq naar elke gewenste plek te verrijden. Na gebruik klap je de zijtafels in en zet je de Boretti Totti in je schuur of onder een afdak. Het beste is om een speciale Boretti Totti hoes aan te schaffen. Met een Boretti Totti hoes bescherm je je zomerse partner tegen insecten, vuil en weersinvloeden.  

Schoonmaken in een handomdraai

Is het barbecuefeestje voorbij? Tegen het schoonmaken van je Boretti Totti bbq hoef je niet op te zien. De houtskoolbarbecue is voorzien van een vetafvoersysteem en voor extra schoonmaakgemak is er ook een uitneembare kolenbak en aslade. De opvangbak met briketten kun je eenvoudig uitnemen wanneer je de gietijzeren roosters hebt verwijderd. Het kookoppervlak maak je met een speciaal voor gietijzer bedoelde schoonmaakborstel schoon. Een fluitje van een cent!

© 2021 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software