Big Green Egg Buitenkeukens

Het feestje is compleet met een Big Green Egg buitenkeuken

Een échte barbecuechef ben je natuurlijk pas wanneer je over de ultieme barbecue en bijbehorende benodigdheden beschikt. Met een buitenkeuken van Green Egg weet je zeker hoge ogen te gooien. Een Big Green Egg buitenkeuken betekent grillen op een van de beste kamado’s die er vandaag de dag op de markt bestaan én meer dan genoeg werk- en opbergruimte tot je beschikking hebben. Een tafel biedt een solide basis die je niet alleen comfort, maar ook een stukje extra veiligheid biedt.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Big Green Egg pizzastenen

0 barbecues

Big Green Egg ConvEGGtor

18 barbecues

Big Green Egg L

2 barbecues

Big Green Egg XXL

0 barbecues

Big Green Egg Mini

1 barbecues

Big Green Egg XXL

0 barbecues

De acaciahouten tafel

Als Green Egg buitenkeuken is de acaciahouten tafel een wel heel aantrekkelijke optie. De tafel is vervaardigd van massieve planken. Het natuurlijke karakter van dit hout zorgt er ook nog eens voor dat elke Green Egg buitenkeuken uniek is. Tevens is het afkomstig van duurzame bosbouw, waardoor het met duurzaamheid en kwaliteit ook goed zit. Met een acaciahouten constructie transformeer je jouw favoriete grillapparaat in een echte Big Green Egg buitenkeuken.

Je buitenkeuken zelf vervaardigen

Ben je net zo’n fervente klusser als grillmeister? Dan kun je ook zelf aan de slag met het bouwen van een BGE buitenkeuken. Je maakt dan gebruik van steigerhout. Het is belangrijk dat de basis goed is, om te kunnen garanderen dat het barbecueën ook echt altijd veilig is. Natuurlijk heb je bij het maken van je eigen buitenkeuken voor je Green Egg een goede bouwtekening nodig. Je dient wel rekening te houden met diverse factoren, zoals de juiste werkhoogte, het creëren van voldoende werk- en opbergruimte en het aanbrengen van haakjes om je gereedschappen aan op te hangen.

Elke Big Green Egg kan in een buitenkeuken worden geplaatst

Overweeg je een buitenkeuken voor je Green Egg? Alle Big Green Egg modellen zijn geschikt om in een buitenkeuken ingebouwd te kunnen worden. Van groot belang is het om je apparaat altijd op een Table Nest of een Egg Carrier te plaatsen. Zo blijft de buitenkeuken tegen de warmte van het keramiek beschermd en kan ook de ondergrond van het apparaat zijn hitte goed kwijt. Zou je geen ruimte tussen je apparaat en de Green Egg buitenkeuken laten bestaan, dan bestaat het risico dat de base gaat scheuren.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software