Big Green Egg XXL

Geen groep te groot voor de Big Green Egg XXL

De Big Green Egg XXL is het grootste model Big Green Egg en tevens de grootste kamado die er op de markt verkrijgbaar is. Heb je de hele familie uitgenodigd voor een reünie? Heb je al je buren uitgenodigd om samen de zomer in te luiden? Zelfs als je professioneel als cateraar voor grote groepen kookt, is de Green Egg bbq XXL hét apparaat voor jou. Met gemak rooster je er zelfs een heel speenvarken in. Het rooster van de Green Egg XXL heeft een doorsnede van 73 centimeter.

Er zijn 0 barbecues gevonden

Filteren

Voor alle bereidingen

De Green Egg bbq XXL is een zogeheten kamado: een barbecue met een keramische firebox die de kolen goed warm houdt. De barbecue is volledig afsluitbaar -en zo dus ook geschikt voor alle seizoenen- en verbruikt minder houtskool dan een gewone houtskool bbq. Behalve als grill gebruik je de Green Egg XXL ook voor onder andere slow cooking, braden, bakken en stomen. Ook delicate producten zoals schaal- en schelpdieren kun je er langzaam in laten garen. Op de Green Egg bbq XXL is werkelijk alles te bereiden.

Een barbecue waar je -letterlijk en figuurlijk- niet omheen kunt

Groter kan het niet: behalve een rooster met een indrukwekkende doorsnede van 73 centimeter heeft de Big Green Egg XXL ook een imposant gewicht en hoogte. Het apparaat weegt maar liefst 170 kilo en is één meter hoog. Het totale kookoppervlak bedraagt 0,4 vierkante meter. Met de Green Egg XXL heb je in alle opzichten een eyecatcher te pakken. Een eyecatcher waar niemand omheen kan.

Perfecte temperatuurregulering

Het keramiek van de Green Egg bbq XXL zorgt ervoor dat er een luchtstroom ontstaat die alle gerechten extra mals maakt. Tussen de 70 en de 350 graden Celsius is de temperatuur in de Green Egg XXL met behulp van de ventilatieroosters tot op de graad nauwkeurig te reguleren. De buitentemperatuur heeft geen enkele invloed op de temperatuur in het apparaat. Keramiek heeft namelijk sterk isolerende eigenschappen. Hartje winter zin om een hamburger of gebraden kippetje op je Green Egg XXL te bereiden? Geen enkel probleem!

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software