Big Green Egg XXL

De Big Green Egg Small voor 4-6 personen

Ben je gek op barbecueën, maar heb je een kleine tuin of een balkon? Dankzij de Big Green Egg Small kan ook jij heerlijk op houtskool grillen. Ondanks zijn compactheid kun je zonder problemen gerechten bereiden voor vier tot zes personen. Omdat het rooster van de Big Green Egg Small lager ligt dan het rooster van de MiniMax versie, is deze kamado ook geschikter voor grote bereidingen. Koop je een Big Green Egg Small in de aanbieding, dan haal je een apparaat met een optimale temperatuurbeheersing en luchtcirculatie in huis.

Er zijn 1 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Big Green Egg bbq

529 barbecues

Big Green Egg pizzastenen

3 barbecues

Big Green Egg ConvEGGtor

39 barbecues

Big Green Egg L

33 barbecues

Big Green Egg Medium

13 barbecues

Big Green Egg Mini

6 barbecues

Een onderstel voor de ideale werkhoogte

Niet zelden vind je een Big Green Egg Small aanbieding inclusief onderstel. Het onderstel van de kamado’s van dit merk wordt ook wel Egg Nest genoemd. Het heeft vier zwenkwielen, wat het makkelijk maakt om de barbecue te verplaatsen. Ook zorgt dit onderstel ervoor dat de Big Green Egg Small op een ideale werkhoogte staat.

De ConvEGGtor

De Big Green Egg Small is dusdanig ontworpen, dat je het als een compleet outdoor kooksysteem kunt gebruiken. Je kunt erop grillen, roosteren, roken, bakken, stomen en meer. Met de ConvEGGtor Small maak je je apparaat nóg veelzijdiger. Deze ConvEGGtor Small vormt een barrière tussen het vuur en de voedingsmiddelen, zodat je je Big Green Egg Small ook als convectie oven kunt gebruiken. Met andere woorden: je kunt op deze manier ook indirect koken. Er wordt met de ConvEGGtor Small namelijk voor een gelijkmatige warmtecirculatie gezorgd. Een onmisbare accessoire voor de echte barbecuefan!

Een apparaat inclusief beschermhoes

Het rooster van de Big Green Egg Small heeft een doorsnede van 33 centimeter en een totaal oppervlak van 855 vierkante centimeter. Zonder onderstel heeft hij een hoogte van 61 centimeter. Wil je deze kamado op de ideale werkhoogte kunnen zetten? Ga dan voor die Big Green Egg Small aanbieding inclusief onderstel. Soms is ook een beschermhoes inclusief. Alhoewel de poten van het onderstel van gecoat staal zijn vervaardigd om hem tegen corrosie te beschermen, laat je het apparaat ingepakt in een hoes helemaal met een gerust hart in je tuin achter.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software