Big Green Egg Mini

De Big Green Egg Mini: klein formaat, grote prestaties

Zijn formaat is dan wel niet zo indrukwekkend als dat van zijn grotere broers, maar qua prestatie doet de Big Green Egg Mini niet voor ze onder. Zowel wat betreft grootte als gewicht is de Big Green Egg Mini de kleinste van de hele Big Egg serie. Toch stelt zijn rooster, met een diameter van 25 centimeter, je in staat om met gemak voor vier tot zes personen te koken. De Big Green Egg Mini is klein maar fijn! Je kunt hem uitbreiden met leuke accessoires zoals de ConvEGGtor.

Er zijn 4 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Big Green Egg bbq

332 barbecues

Big Green Egg ConvEGGtor

20 barbecues

Big Green Egg L

27 barbecues

Big Green Egg XL

22 barbecues

Big Green Egg Medium

19 barbecues

Big Green Egg XXL

5 barbecues

Het gewicht van de Big Green Egg Mini

Zowel dankzij zijn hoogte (43 cm) als zijn gewicht is de Big Green Egg Mini erg handzaam. Hoeveel hij weegt? Met zijn slechts 17 kilo is de Big Green Egg Mini qua gewicht te vergelijken met een kleuter, een volle backpack of een reismand met twee mopshondjes. Voor het verplaatsen van de Big Green Egg Mini hoef je dus geen krachtpatser te zijn. Zeker gezien het feit dat hij ook over een draagbeugel beschikt, wordt dit je helemaal makkelijk gemaakt.

Een barbecue die je overal mee naartoe neemt

Het geldt voor de meeste barbecuefanaten: na de Mini Egg bbq één keer te hebben gebruikt, willen ze niet meer anders. En het goede nieuws is dat dat ook helemaal niet hoeft. Het gewicht van de Big Green Egg Mini maakt het mogelijk deze barbecue overal mee naartoe te nemen. Ga je een weekje naar de camping, lekker weg met de boot of picknicken in het park? Pak de Mini Egg bbq bij zijn handgrepen en neem hem mee. Op zijn pootjes bereikt je nieuwe favoriete gezelschap een hoogte van 50 centimeter.

De unieke keramieken kuip van de Mini Egg bbq

Behalve het minimale gewicht van de Big Green Egg Mini is ook zijn keramische kuip uniek te noemen. De keramiek werd ontwikkeld door de NASA en is in staat de warmte van het houtskool te weerkaatsen. De luchtstroom die zo ontstaat, maakt je gerechten extra mals en gaar. De temperatuur is tot op de graad nauwkeurig te controleren. Op het keramiek van de Big Green Egg Mini heb je levenslang garantie. Een aanbieding om niet te laten lopen!

© 2021 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software