Big Green Egg L

De Green Egg L: als barbecueën meer is dan zomaar een hobby

De Green Egg L is de perfecte keuze voor jou wanneer barbecueën meer is dan alleen een zomerse hobby. Op het grillrooster met een diameter van maar liefst 46 centimeter is meer dan genoeg ruimte voor alle lekkernijen waarmee je je familie en vrienden wilt verwennen. Deze Big Green is een prima keuze voor wie met een groep van acht of meer personen wil barbecueën. De Green Egg L heeft een hoogte van 84 centimeter.

Er zijn 2 barbecues gevonden

Filteren

Gerelateerde pagina's

Big Green Egg bbq

200 barbecues

Big Green Egg pizzastenen

0 barbecues

Big Green Egg Buitenkeukens

0 barbecues

Big Green Egg XL

1 barbecues

Big Green Egg Medium

1 barbecues

Big Green Egg XXL

0 barbecues

Uniek keramiek

Koop je een Big Green Egg large in de aanbieding, dan weet je dat je een geavanceerde kamado in huis haalt. Zijn keramieken kuip zorgt voor een luchtstroom die ervoor zorgt dat alle gerechten extra mals worden. Zo kun je vlees en ander voedsel op de gewenste temperatuur gelijkmatig grillen. Het keramiek heeft isolerende eigenschappen en is zo ook ongevoelig voor temperatuurschommelingen. Zo hoef je een Green Egg Large aanbieding ook in de wintermaanden niet te laten schieten. Zelfs hartje winter kun je de temperatuur tussen de 70 en 350 graden Celsius tot op de graad nauwkeurig regelen.

Een Green Egg L inclusief Egg Nest

Vind je een mooie Big Green Egg Large aanbieding, dan krijg je deze ook altijd inclusief Big Green Egg Nest toegestuurd. Een nest fungeert als standaard voor je apparaat en is vervaardigd van duurzaam gepoedercoat staal. De standaard heeft een beugel en vergrendelbare zwenkwielen, zodat het makkelijk is om je Green Egg L te verplaatsen. Omdat de barbecue in de standaard wat hoger staat, heeft hij meteen een prettige werkhoogte. Bukken is niet nodig!

Meer dan alleen grillen

Koop je een Green Egg Large in de aanbieding, dan haal je een apparaat in huis waarmee je zoveel meer kan dan alleen grillen. De kamado leent zich ook voor zaken als bakken, stomen, wokken en roken, maar ook slow cooking om bijvoorbeeld de heerlijkste kip of pulled pork op tafel te zetten. En wat dacht je van visfilets? Of schaal- en scheldieren? De Green Egg L draait zijn hand nergens voor om.

© 2023 — bbq-zaak.nl — development by Harris Software